2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین کار ممکن همینه حداقل جلو دلال بازی گرفته میشی

وا، چه ربطی به دلال بازی داره؟! خیلیا با وام ازدواج کاسه بشقاب و جهیزیه نمیگیرن 

ما خودمون با وام ازدواج ماشین گرفتیم

دختر خاله م گذاشت بانک روش وام گرفت خونه خرید 

وام ازدواج چطوری دلال بازیه؟! 

گفتن از آذر که!

شاید یکی بخواد باهاش ماشین بخره

یکی بده رهن خونه

اصلا یکی دوست نداره جنس ایرانی بخره مگه زورههه

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

وااااااا

بندگان خدا به یه امید ازدواج میکنن

میخوان این پولو سرمایه زندگیشون کنن

اصلا شاید مادراشون از چند سال قبل جهیزیه خریده باشن براشون

خاااااااک تو سرشون کنن یه جای آباد نذاشتن 

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

اینو در نظر بگیر شاید یه نفر با وام ازدواج بخواد رهن خونه بده

یا عروسی بگیره

اشتباهه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

یع خانم واقعا زشته از این کلمه استفاده کنه 

ببخشید ،ولی خودتو در اون حالت تصور کن ؟ قشنگه ؟

چرا یه کلمه همه گیر که میشه به کار میبرید ؟ 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ما ضامن پیدا نکردیم همینطور موند حالا که پیدا کردیم گفتن نقد نمیدن باید کالا گرفت 

شوهرم هنوز نمیدونه اگه بفهمه خیلی ناراحت میشه 

آخه ما جهیزیه رو کم کم گرفتیم وسیله نیاز نداریم 

پول وام برای خونه و ماشین یا مخارج عروسی نیاز داریم 🙁🙁

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
جدی؟ خب نمیشه فروختش به مغازه دار پولشو گرفت؟

نمیدونم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

ههههه

رانت بزرگ دلالن لوازم خانگی بی کیفیت کشور 

سرای ایرانی و شهر فرش

بعد کالاهای دست دومی که رنگ میکنن و میندازن به جونای مردم 

واسه خودشونم از همون کالاها بگیرن عالی 

چیز دیگه نمیشه ؟ما وسایل برقی رو خیلی وقته خریدیم

دیگه قانون جدیده گفتن وام ازدواج رو خرید فروش میکردن و اینجوری هم به تولید کمک میشه هم به دست زوج ها میرسه ولی کاش یکم روی کیفیت کالای ایرانی کار میکردن  که 

خودش زودتر پایان قسطش خراب نشه!!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟