اصلا شاید مادراشون از چند سال قبل جهیزیه خریده باشن براشون
خاااااااک تو سرشون کنن یه جای آباد نذاشتن
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی. یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز میکنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم): حکایت مواجهه من با آدمهاییه که یهو ازشون عجیبترین بیمهریها رو میبینم...
بهترین کار ممکن همینه حداقل جلو دلال بازی گرفته میشی
اینو در نظر بگیر شاید یه نفر با وام ازدواج بخواد رهن خونه بده
یا عروسی بگیره
اشتباهه
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
ما ضامن پیدا نکردیم همینطور موند حالا که پیدا کردیم گفتن نقد نمیدن باید کالا گرفت
شوهرم هنوز نمیدونه اگه بفهمه خیلی ناراحت میشه
آخه ما جهیزیه رو کم کم گرفتیم وسیله نیاز نداریم
پول وام برای خونه و ماشین یا مخارج عروسی نیاز داریم 🙁🙁
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
دیگه قانون جدیده گفتن وام ازدواج رو خرید فروش میکردن و اینجوری هم به تولید کمک میشه هم به دست زوج ها میرسه ولی کاش یکم روی کیفیت کالای ایرانی کار میکردن که
خودش زودتر پایان قسطش خراب نشه!!!
کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟