2777
2789

خیلیا معلولن خیلیا بیمارن خیلیا شوهرشون معتاده یا زندانه یا بیکاره و متاسفانه بچه هاشون خیلی اذیت میشن

و معمولا چون عده ای از اونا فقر فرهنگی هم دارن متاسفانه تعداد بچه ی بیشتری رو به دنیا میارن

تمام تلاشمونو کنیم تا به نیازمندان کمک کنیم 

نگیم وظیفه فلان ......هست خب وقتی. اونا به اندازه کمک نمیکنن خودمون باید در حق همدیگه مهربون باشیم

چه طور میتونیم کمک نکنیم وقتی یه نوزاد رو از نداری شیر نمیدن و با اب قند ارومش میکنن و هزار بیماری و نقص به خاطر تغذیه بد پیدا میکنه😔

خیلی از شهر ها مکان هایی برای مراقبت از معلولین هست متاسفانه معمولا کنترل ادرار و...ندارن و مجبورن از پوشک استفاده کنند و هزینه هاشون زیاده و متاسفانه بودجه کمی دارن سعی کنیم بهشون در حد توانمون رسیدگی کنیم

🖍️🖍️🖍️🖍️دوستان دقت کنید من میگم به ادم محتاج واقعی که توان کار کردن نداره یا بچه های فقیر یا زنان بی سرپرست و..........🔖🔖🔖🔖🔖🔖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخایم کمک کنیم اما انقد کم و کسری دارم نمیتونم کمک کنم

واقعا خواهر من خودم الان لنگم خداشاهده از چی بگم نگذشتم من ک پول دم دستم باشه خرج اضافه نکنم💔

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

من به این شکل کمک میکنم ک نیروی کمکی میارم

هم طرف یادمیگیره تن پرور نباشه و تلاش کنه

هم کار من راه میفته هم علاوه بر دستمزد بهش 

اقلام مصرفی هم میدم میبره.

هرفصل کل لیاس پ کغش و کیف و کتاب و حتی اسباب بازی بچه هارو جدا میکنم و میدم به نیازمندا.

اکثر مناسبت ها  نذری میدم .

باغ داریم شاید ۲ کیلو میوه اش خودم بخورم

همه رو جعبخ میکنم میدم خیریه.

موافق کمک مستقیم بدون زحمت نیستم

چون همین روند باعث شده خیلی فقرا هیچ تلاشی نکنند.

و مشکلی ک اکثرا توی خیریه داریم اینه

طرف میاد هیچ کاری ازش برنمیاد چون سالها کار نکرده.و به قول خودش فقیر یوده و بقیه بهش کمک کردن

💕

دقیقا منم الان لنگ پولم حتی کمم دارم اما شده وقتایی ک پول دستم اومده صدقه بدم

من درحو توانم لباس اضافه داشتم دادم ب کسی خداشاهده پول نمیمونه بخدا رفتم سوپری ۳ قلبم چایی سس دوتا روغن ۷۰ تومنی مایع شده ۲۵۰ تومن چی بگم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹