2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از فرهنگ سازی خوبتون👏ایشالا حال دلتون همیشه خوب باشه

ولی جسارتا یک توصیه،بجای پاک کردن صورت مسئله،مستقیما باید خود مسئله رو حل کنیم.

بالابردن سواد سیاسی تو اولویت همه کار ها باید باشه.مخصوصا تو این جامعه با این دولت از نان شب هم واجب تره.

البته نه مجازی و تحریف ها و دروغ هاش.منظورم کتاب های معتبر و جامع هست.

وقتی خیلی چیزارو بفهمیم و درک کنیم،اونموقع جلوی مشکل رو از ریشه میگیریم.و با تغییرش رفته رفته اوضاع کلی بهبود پیدا می‌کنه.

ما اینجا با کمک کردن نمی‌تونیم جلوی یک جامعه فقیر رو بگیریم،ولی با تغییر اساسی میتونیم نه تنها جلوی اون، بلکه رو اوضاع کلی بهبود کشور هم اثر بزاریم.

امیدوارم که منظورم رو فهمیده باشید.

من به این شکل کمک میکنم ک نیروی کمکی میارمهم طرف یادمیگیره تن پرور نباشه و تلاش کنههم کار من راه میف ...

اخ اخ اخگل گفتی ی شوهر عمه دارم همینه ، از همه ادمها توقع داره کارش ب جایی رسیده که ازشوهرمن و شوهرای دختر عموهامم کمک میخواد و اگه کسی کاری نکنه سرکوفتش را ب عمم میزنه ک قوم و خویشت ب دردنمیخورن ...

تن پروری و خودخواهی و زیاده خواهی ویژگیه که تو 80درصد فقرا هست و همین اخلاقهم باعث به وجود اومدن شرایطشون شده 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اخ اخ اخگل گفتی ی شوهر عمه دارم همینه ، از همه ادمها توقع داره کارش ب جایی رسیده که ازشوهرمن و شوهرا ...

من خیریه کار میکنم..نصف مددجو ها بیکارن..بارها براشون کار پیدا کردیم یک زو رفتن دیگه نرفتن…

همه دنبال کار اداری و استخدام فرش قرمز هستند!!

کسی ک اینقدر وضعش خرابه ک دیگران باید کمک کمند

باید به هر کار شریفی تن بده..

خودمون یک مددجو داشتیم

خوشگل مثل ماه..۷ سال زیر مریض هارو تمیز میکرده..

الان هم توی ی شرکنی استخدام هست ولی پنجشبته جمعه

نظافت منزل انجام میده..د‌وتا بچه داره شوهرشم ده سال پیش گذاشت رفت..بچه شو میبست کمرش راه ‌پله تمیز میکرد

الان خونه اش رهن کامل کرده 

یک ماشین دست دوم داره

دستش توی جیب خودش

خودش بچه هاش مرتب

برای ارشد هم خوند قبول شد..

غیرت داشته باشی کار هست.

💕

داره میگه معلول

معلول هم اگه بهش قدرت بدی، همه کار میتونه بکنه. فقط چون روحیه ندارن و حمایتی ازشون نمیشه، بیکار موندن. کمک کردن خوبه ولی باید در راستای قدرتمند کردن اون فرد باشه، نه در راستای محتاج و وابسته کردنش. 

من خیریه کار میکنم..نصف مددجو ها بیکارن..بارها براشون کار پیدا کردیم یک زو رفتن دیگه نرفتن…همه دنبال ...

یکیشون بابای خودمن بهش میگی برو شاگرد فلان مغازه شو بجای بیکار شدن میگه برو عامو حقوقش15تومنه ،کمه اونوقت منتظره من دخترش ازشوهرم بگیرم و خواهرم بره سرکارکه نون اون را جور کنیم ....این ادمها ذاتشون تنبل و خبیثه و لایق فقرن ، هرچقدرهم کمک کنی مثل این میمونه ک چاه را بخوای باسطل اب پر کنی اصلامگه میشه؟ 

منم صدبار میگم بجای ماهی دادن دستشون ماهی گیری بهشون یاد بدیدولی گویا اونا دنبال ماهی امادن ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....