rainbowgirll مدیر عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 51 عنوان سرگذشت ندیمه سریالش قشنگه | مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 53 پست کسی این سریالو دیده لطفا اگه دیدین بگین موضوعشو و بگین خوبه یا بد؟ حوصله سربره یا موضوعش جذبت میکنه نمیخوام خسته کننده باشه 1404/08/06 | 12:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rainbowgirll مدیر استارتر عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 51 اونی که طلاق میگیره بچه از تولد تا دو سالگی فکر کنم با مادر تا نه سالگی با پدره بعدش هم انتخاب خود ... تو روستا و خانواده های خیلی متعصب و سنتیه شهرستانی خیلی هاشون اتفاق میفته
rainbowgirll مدیر استارتر عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 51 هر لحظه تو این سریال زن زجر میکشه تحقیر می شه نابود می شه برای همین میگم حالتو خراب میکنه چون حاله خودمم خرابه دیدن این مدل سریالارا روحیمو شاید تسکین بده
نوشین_مامانی_دختر_طلا عضویت: 1390/07/24 تعداد پست: 7881 تو روستا و خانواده های خیلی متعصب و سنتیه شهرستانی خیلی هاشون اتفاق میفته تهران اصلا اینجور نیست این سریال هم خیلی اغراق آمیزه شاید زمان های قدیم مثلا صد سال پیش اینجور بوده ولی الان دیگه مردم این زندگی رو قبول نمی کنن با وجود اینترنت و آگاهی دیگه نمیشه این طور باشه من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
نوشین_مامانی_دختر_طلا عضویت: 1390/07/24 تعداد پست: 7881 چون حاله خودمم خرابه دیدن این مدل سریالارا روحیمو شاید تسکین بده اتفاقا بدتره الان اینو نبین حالت بدتر میشه من که حالم خوب بود کلا افسردگی گرفتم من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
eternal_mare عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 773 من خاطرات خون آشامی و اصیل ها رو دیدم خوب بود مرسی اینا رو دیدم.
eternal_mare عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 773 چون حاله خودمم خرابه دیدن این مدل سریالارا روحیمو شاید تسکین بده حالتو خیلی بدتر میکنه. مثل نمک رو زخم ریختنه. کسی این سریال رو میبینه باید یه روحیه قوی داشته باشه
eternal_mare عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 773 اتفاقا بدتره الان اینو نبین حالت بدتر میشه من که حالم خوب بود کلا افسردگی گرفتم وای دقیقااا
rainbowgirll مدیر استارتر عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 51 تهران اصلا اینجور نیست این سریال هم خیلی اغراق آمیزه شاید زمان های قدیم مثلا صد سال پیش اینجور بوده ... درسته این شدت خشونت تو جامعه الان تو کله جهان قفله
نوشین_مامانی_دختر_طلا عضویت: 1390/07/24 تعداد پست: 7881 مرسی اینا رو دیدم. بازی تاج و تخت هم قشنگ بود من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 30149 چرا مسخرس؟تمامه اینایی که گفتیو دیدم واسه همین دنباله سریال جدیدم سریال هندونه چشمک زن سریال ۱۰۰ نفر فیلم لوسیفرفیلم سقوط امریکاییسریال برکینگ بد عااالیه هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
rainbowgirll مدیر استارتر عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 51 اتفاقا بدتره الان اینو نبین حالت بدتر میشه من که حالم خوب بود کلا افسردگی گرفتم الان تا قسمت ۴ دیدم اعدام معشوقه اون خانوم خیلی ناراحت کننده بود ولی درکل به نظرم خیلی قشنگه پر از دیالوگ و مفهومه
rainbowgirll مدیر استارتر عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 51 سریال هندونه چشمک زن سریال ۱۰۰ نفر فیلم لوسیفرفیلم سقوط امریکاییسریال برکینگ بد عااالیه مرسی گل🙏🙏🙏من خیلی کیدراما میبینم میخوای منم معرفی کنم بهت البته من ژانر زامبی و.. خیلی میشناسم
نازی_بهار عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 6859 فوق العاده سخلاصه ش هم اینکه هر چی سر زن ایرانی تو چند دهه اخیر اومده اونجا فشرده ش کردن تو چند سال ... دقیقاادم دلش میشکست موقع تماشا...
بانوزلیخا55 عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 8725 اتفاقا بدتره الان اینو نبین حالت بدتر میشه من که حالم خوب بود کلا افسردگی گرفتم فصل یکش خیلی اعصاب خوردیه جیش تو این زندگی😒