rainbowgirll مدیر عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 71 عنوان سرگذشت ندیمه سریالش قشنگه | مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 53 پست کسی این سریالو دیده لطفا اگه دیدین بگین موضوعشو و بگین خوبه یا بد؟ حوصله سربره یا موضوعش جذبت میکنه نمیخوام خسته کننده باشه 1404/08/06 | 12:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 30301 خیلی مسخره اس نگاه نکن بجاش سریال شهرزاد ایرانی روببین یا سریال کره ای موش جناییه یا زیبای حقیقی یا پادشاه ملکه که طنزه.. هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
rainbowgirll مدیر استارتر عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 71 سریال بریجرتون رو دانلود کن نگاه کن. یه قسمت نگاه کن دوست داشتی بقیع ش ام ببین سرچ کردم خیلی فانتزی به نظر میومد خیلی ممنون رفت تو لیستم🙏🙏🙏
نوشین_مامانی_دختر_طلا عضویت: 1390/07/24 تعداد پست: 7884 من دوست دارم رو اعصابم بره هی حرص بخورم دلم خنگ شه😂 خوب پس ببین یه کم حرص بخوری🤣🤣🤣🤣😵💫البته من با نقش اول سریال نتونستن ارتباط بگیرم یه جوریه😐 من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
rainbowgirll مدیر استارتر عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 71 فوق العاده سخلاصه ش هم اینکه هر چی سر زن ایرانی تو چند دهه اخیر اومده اونجا فشرده ش کردن تو چند سال ... عاشق این مدل فیلمام 🥲
rainbowgirll مدیر استارتر عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 71 بله من هرروز سه چهار قسمت و باهم نگا میکردم کتابش هم از قبل خونده بودم فقط یه سریال نیست برای سرگرمی ... مرسی عزیزم پس باید ببینمش حتما
onyxxxxx عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 16656 این دیگه بی انصافیه درسته ظلم هست ولی کجا به خانم ها تجاوز میکنن تا بچه دار بشم بعد بچرو ازش بگیرن د ... شما اینجا بچه دار بشی حضانت بچه ت با کیه؟اونجا هم بچه رو از ندیمه میگیرن میدن به پدرش.مستند نیست که دقیقا از زندگی ما ساخته باشن ولی خود نویسنده کتاب مارگارت اتوود گفته از ایران الهام گرفته
eternal_mare عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 781 مرسی عزیزم پس باید ببینمش حتما ولی من بهت قول میدم اعصابت نمی کشه 🤣
نوشین_مامانی_دختر_طلا عضویت: 1390/07/24 تعداد پست: 7884 من 3 فصل دیدم. مگه تا چند دیدی؟ من تا سریالی تموم نشه شروع نمی کنم به دیدنش سریال outlander رو شروع کردم آنقدر کشش دادن دیگه الان یادم نیست کجا بودم و میشده ولش کردم من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
eternal_mare عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 781 من تا سریالی تموم نشه شروع نمی کنم به دیدنش سریال outlander رو شروع کردم آنقدر کشش دادن دیگه الان یا ... اها. من فکر کردم تموم شده. خب سریال قشنگ چی داری معرفی کنی
rainbowgirll مدیر استارتر عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 71 خیلی مسخره اس نگاه نکن بجاش سریال شهرزاد ایرانی روببین یا سریال کره ای موش جناییه یا زیبای حقیقی یا ... چرا مسخرس؟تمامه اینایی که گفتیو دیدم واسه همین دنباله سریال جدیدم
نوشین_مامانی_دختر_طلا عضویت: 1390/07/24 تعداد پست: 7884 شما اینجا بچه دار بشی حضانت بچه ت با کیه؟اونجا هم بچه رو از ندیمه میگیرن میدن به پدرش.مستند نیست که ... اونی که طلاق میگیره بچه از تولد تا دو سالگی فکر کنم با مادر تا نه سالگی با پدره بعدش هم انتخاب خود بچست اون نویسنده هم چرت گفته کجا زن های ما رو برای تجاوز میبرن تا فقط بچه دار بشه کجا درس بخونی انگشتت رو قطع می کنند کجا جلوگیری از بارداری جرمه من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
rainbowgirll مدیر استارتر عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 71 ولی من بهت قول میدم اعصابت نمی کشه 🤣 اخه من خیلی اینطور سریالارو دوس دارم مخصوصا که درباره حقوق زنان باشه فقط از خسته کننده بودنش نگرانم
eternal_mare عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 781 اخه من خیلی اینطور سریالارو دوس دارم مخصوصا که درباره حقوق زنان باشه فقط از خسته کننده بودنش نگرانم هر لحظه تو این سریال زن زجر میکشه تحقیر می شه نابود می شه برای همین میگم حالتو خراب میکنه
نوشین_مامانی_دختر_طلا عضویت: 1390/07/24 تعداد پست: 7884 اها. من فکر کردم تموم شده. خب سریال قشنگ چی داری معرفی کنی من خاطرات خون آشامی و اصیل ها رو دیدم خوب بود من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼