2777
2789

یک سال پیش بحث این افتاد که ما بریم طبقه بالاییشونو بگیریم پیش مادر شوهرم زندگی کنم منم تو جمع گفتم ن با شوهرم جروبحثمون شد ولی کلا کنسل شد حالا گذشتو گذشت تا جاری خانم قصد دارن بالا رو بخرن حالا مادر شوهرم پرو پرو میگ اره اینا خریدم شمام بیاید بالاش ما کلا ۳۰۰ تومن داریم ک اونم برا اجاره خونه دادیم شوهرم میگ همرو بدیم میتونیم ی خونه بسازیم مگ الکیه میخواد منو در ب در کنه بی شعورا انگار من قبلا نگفتم بدم میاد بیام اونجا باز هی میگ شما در جا بیاید بالای اینا 

بنظرتون این بار گفت جلو همه من بگم لینجارو دوس ندارم ؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار به جمع داری توی جمع دو نفرتون به همسرت بگو نه

گفتم ولی به مادرش نمیگ ما دوس نداریم چون خودشم دوس داره بره اونجا خونه بسازه بعد حالا نگا چجوری میخواد منو گول بزنه میگ بریم اگ دوس نداشتی میفروشیم یجا دگ بریم😂😂

تصمیماتو با شوهرت بگیر اگه شوهرت نگرفت هیچی تو جمع خودتو بزنی درو دیوار باز آدم بده اونا میشی تو که باید مادرشوهرارو خوب شناخته باشی .جاری چرا میخواد اونجارو بخره پول داره بره جای دیگه خودشیرینی صبر کن بد پاشو میخورن 

چرا خوشت نمیاد بری؟اونوقت چرا تو جمع میشینی جرو بحث میکنی از خودت یه ادم بدجنس میسازی

چون دوس ندارم صدامو کسی بشنوه اقا شاید جروبحثمون شد من خواستم ی نهمونی بگیرم ک اونا نباشن بعد شوهرم اخلاق بدی ک داره دعوامون شه نزدیک باشیم میدونم سری میره خونه مامانش 

گفتم ولی به مادرش نمیگ ما دوس نداریم چون خودشم دوس داره بره اونجا خونه بسازه بعد حالا نگا چجوری میخو ...

به مادرشوهرت بگو ممنون لطف دارین ولی از قدیم گفتن دوری و دوستی نمیخام احتراما از بین بره

چون دوس ندارم صدامو کسی بشنوه اقا شاید جروبحثمون شد من خواستم ی نهمونی بگیرم ک اونا نباشن بعد شوهرم ...

تو این شرایط گرونی من بدونم میتونم خونه بخرم حتی اگ سر کوهم باشه میخرم 

شایدسخت، امید است به پایانی زیبا
به مادرشوهرت بگو ممنون لطف دارین ولی از قدیم گفتن دوری و دوستی نمیخام احتراما از بین بره

اون موقع گفتم باز شرو کرده نمیدونم چیکار کنم دو سه بارم باهم جروبحثمون شده سر دخالتاش حتی یبار من سر این کاراشون میخواشتم خودمو از بالا پشت بوم بندازم چون شوهرم خیلی طرف اونارو گرفت 😔

چون دوس ندارم صدامو کسی بشنوه اقا شاید جروبحثمون شد من خواستم ی نهمونی بگیرم ک اونا نباشن بعد شوهرم ...

شما کلا مشکلت شوهرته

نه به جاریت ارتباط داره نه مادر شوهر

اینکه چطوری شوهرت با سیصد میلیون میخواد خونه بسازه رو نمیدونم حتی با وجود داشتن زمین(مگه اینکه روستایی جایی باشید) 

اما اینو بدون اولا هیچ جای دیگه با این پول صاحبخونه نمیشی

دوما رفتی دیگه بلند شدنت با خداست