2777
2789
عنوان

من مرد هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 110 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی واقعا به نظر من خیلیی بده حتما یه فکری براش کنید مثلا من دختر داییم معلمه بعد دیروز حقوقشو که دادن رفتهه با کل حقوقش نمیدونم لباس عطر و اینا خریده بعد واقعاا به مامانم میگفتم چجوری میتونه همه رو خرج کنه من اصلا خودم اینجوری نیستم البته شمایی که اینجوری هستین به نظرم درآمدتون  و پس اندازاتون بدید دست یه آدم امن و مطمئن هرچی دسترسی بهش کمتر باشه بهتره براتون

[QUOTE=399704980]تاپیک زده پی ویم ک نیومده این همه کامنت گذاشتن بند من کردی حالت از خودت ب هم برو ...

قتل نکرده ک نظرش گفته 😐😐😐

مغز پوسیده ات عوض کن عقدع یی یعنی چی برگشتی میگی چون شوهر داری نیا سایت بتوچه اخه

وایی واقعا به نظر من خیلیی بده حتما یه فکری براش کنید مثلا من دختر داییم معلمه بعد دیروز حقوقشو که د ...

اره باید اینکارو بکنم. البته دقت کنین که من چیز های بی ربط میخرم شاید فامیلتون نیاز داره یا علاقه داره. من معمولا به کارم نمیاد مجبورم یا بندازم دور یا بدم به یه بچه ای چیزی