2777
2789

رفته بودیم شهرستان خونه مادر شوهرم بعد من انگشترم گم شد داشتم دنبالش میگشتم اینور اونور دیدیم جاریمو مادرشوهرم دارن پچ پچ میکنن خودم با گوش های خودم شنیدم به جاریم گفت مرجان از عمد برده انگشترو انداخته تو طلاهای تو.

یعنی طرز فکر روووو نگاه ؟

من از عمد ببرم انگشتر بندازم تو طلای جاریم تا مثلا بگم فلانی انگشتر منو کش رفته .

رفتم دیدم افتاده تو حیاط انگشترم چقدر این حرفش ازارم دادچقدر ناراحتم کرد خدا ازش نگذره.یا هرکدوممون تو شهرستان یه اتاق داریم محض وسایل گذاشتن من اصلا تو اتاق جاریم نمیرم به هیچ وجه بعد مادر شوهرم به من گفت نمیدونم کدوم ذلیل شده ای برده رو تخت اونا یه تشت اب ریخته تختشون بو گرفته گفتم اگر منظورت بامنه من اصلا تو اتاق اون پامو نمیزارم .یک بارم دخترش اش نذری داشت داشتن خبر مرگشون پیاز سرخ میکردن شوهرم گفت بوی پیاز داغ خورد به من یه تیکه نون بردار برام لقمه بیار منم گفتم یه ذره پیاز میگه چیه رفتم بردارم مادر شوهرم عین خره درحال زایمان داد زد که پیاز کم میاد برا چی برمیداری .یه بارم دوقلو های من با کره خره دخترش همسنن دخترم رفت رو سه چرخه اون نشست مادر شوهرم داد زد بیا پایین میشکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه همینطوری باهم حرف می‌زنین و رفتار میکنین ؟شاید چون همیشه دنبال دعوا باهم هستین اونم فکر کرده م ...

من خیلی خیلی بد رفتاری دیدم ولی چچون اونموقع همسرم خوب بود منم گذشت میکردم سکوت میکردم بعدا که همسرمم شد مثل اونا جوابشونو دادم همشون کلا دنبال حاشیه هستن 

خیلی بی فرهنگن، خیلی!

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
من خیلی خیلی بد رفتاری دیدم ولی چچون اونموقع همسرم خوب بود منم گذشت میکردم سکوت میکردم بعدا که همسرم ...

چقدر آدم عمر می‌کنه اونم به جنگ ودعوا بگذره ،برای آرامش خودت کمتر برو تا اذیت نشی ،معلومه اونا هم از شما خوششون نمیاد برای همین هر کاری از طرف  شما رو دشمنی میبینن

از طرز حرف زدنتون معلومه کی مقصره شما همش دنبال دعوا با خانواده شوهر هستی

ادمی که دنبال دعواست همش تیکه میندازه . دنبال حاشیه ست .والا من تا اونجایی که یادمه سعی کردم با زبان فردی رو ازار ندم حالا هر کس میخواد باشه .

از این جماعت من حرف های شنیدم که مسلمان نشنود کافر نبیند 

شما با مادرش مشکل داری چرا بچه رو قاطی دعوا میکنی خوبه عروستون به بچه خودت بگه کره خر

بچه منم بی تربیت بود بچه مردم زد فحش داد بگن اشکال نداره بعدشم زیره به تخمش میره حسنی به باباش از اخلاقیات قشنگ مادر و مادر بزرگ قطعا در ژن بچه میمونه.