2777
2789
عنوان

دیشب رفتم زایشگاه وحشتم از زایمان طبیعی صد برابر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2760 بازدید | 154 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوراکی خوردن رو راست میگه ولی جیغ زدن رو اغراق کرده چون منم بعداز زایمانم کباب گرفت شوهرم باهمدیگه ز ...

عالی بود😁😁🤣🤣 اخه عزیزم میگه رفته توی حیاط بیمارستان . بیچاره زنداداش من روی تخت نمی تونست از این پهلو به اون پهلو بشه از درد بخیه ها

خوراکی خوردن رو راست میگه ولی جیغ زدن رو اغراق کرده چون منم بعداز زایمانم کباب گرفت شوهرم باهمدیگه ز ...

شما لوس بودی جیغ زده بودی دیگه دردش بدتر قطع عضو نیست که اون همه جانباز پاشون قطع شد جیغ نزدند

عالی بود😁😁🤣🤣 اخه عزیزم میگه رفته توی حیاط بیمارستان . بیچاره زنداداش من روی تخت نمی تونست از این ...

کلا پنج تا بخیه میزنن زن داداشت چه جوری درد پنج تا بخیه رو نمیتونسته تحمل کنه چقدر لجم میکیره لوس میکنن خودشونو قدیم تو خونه زایمان میکردند پا میشدند به بچه قبلی و حیاط شستن میرسیدن حالا زن داداش شما رو تخت جا به حا نمیشده

دیگه سزارین اختیاری نیس دو هفته ای میشه اعلام کردند

جدی؟

یعنی من بچه اولمو طبیعی آوردم،نمیتونم برم بیمارستان خصوصی برا سز؟؟

تو دولتی ها سز اختیاری نیس اما تو خصوصی ها میتونی انتخاب کنی

طبیعی همون شب سخته بعدش راحتی اما سزارین موقع زایمان راحتی اما بعدش سخته هیچ کدوم راحت نیستن من بارداری دوممه با اینکه موقع زایمان اولم می‌گفتم خدایا غلط کردم اومدم طبیعی 😂 اما دوباره انتخابم طبیعیه اما اگه مجبور بشم سوزن فشار بزنم ۱۰۰ درصد میرم سزارین دوره زایمان راحت ماما آبادی بگیر منم میخوام بگیرم میگن خیلی راحته

سردرگمم 🙂

عزیزم انتخاب خوبی کردی 

من تعجب می‌کنم وقتی میشه راحت با درد کم با آمادگی کامل با انتخاب زمان و مکان دست شماست ،یک زایمان راحت داشت (سزارین)

چرا آدم باید ۱۲ساعت درد تحمل کنه ،ندادم بیان انگشت کنن،بد اخلاقی کنن،با جیغ درد و استرس بچه دنیا آورد 

وقتی علم اونقدر پیشرفت کرده که میشه در عرض ده دقیقه بچه بغل گرفت 

سزارین بعد عمل کمی درد داری ولی باور کن قابل مقایسه با طبیعی نیست با شیاف و مسکن کنترل میشه 

در عجبم که در سال ۱۴۰۴یا ۲۰۲۵قرن ۱۴بار باید به روش اجدادمون بچه دارشیم؟!

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست