2777
2789

اگه شخصی عکس گرفته شده از دوربین مداربسته در کوچه رو تو فضای مجازی پخش کنه مجازاتش چیه دقیق دقیق میخوام بدونم 

معمولا بری برا شکایت میگن عامو برو بشین سر جات برا یه عکس از دوربین مدار بسته ما رو به زحمت ننداز😂

دوستم رو میخاستن بدزدن رسما آدم ربایی داشت شکل می‌گرفت پلیسا مسخره اش کردن گفتن حالا که ندزدینت پروندشو ۳ ساله داره پیگیری میکنه اما هیچ کاری پیش نرفته اینگار اصلا اهمیت به پرونده های اینطوری تو دادگاه و... نمیدن 

مجازات حبس از 91 روز تا 2 سال یا جزای نقدی از 5.000.000 ریال تا 40.000.000 ریال می باشد.

مجازات پخش کردن تصاویر تو فضای مجازی هست 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا بری برا شکایت میگن عامو برو بشین سر جات برا یه عکس از دوربین مدار بسته ما رو به زحمت ننداز😂د ...

آخه بحث آبرو هس وقتی تو فضای مجازی پخش میشه شاید اطلا من دوست ندارم عکسم پخش بشه دست این و اون

نباشه چی؟دولت خودش راه فرار برا اون کثافت قرار نداده ک؟

من دانشجوام فکر نکنم راه فرار گذاشته باشه مگه اینکه مجوز تقلبی ساخته باشه طرف

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

آخه بحث آبرو هس وقتی تو فضای مجازی پخش میشه شاید اطلا من دوست ندارم عکسم پخش بشه دست این و اون

میدونم

اما خب بها داده نمیشه به این پرونده ها اصلا 

به اندازه ی اسنپ که بری بیای هم آخرش بهت نمیدن