2777
2789
عنوان

خواهرم پیش من گله می‌کنه ک مامانم بچشو نگه نمی‌داره

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 29 پست

منم همین مشکل دارم بچهام بزرگن یکی کلاس دوم یکی چهار و نیم سالشه ولی غر غرو و اذیت کن هستن ی وقت مادرشوهرم نگه داره مادرم اصلا قبول نمی کنه حوصله ندارع

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برق واقعا سنگین هست . ادم مجرد به سختی میرسه درسهاش رو بخونه چه برسه به ادم متاهل اونم با دو تا بچه ...

حس میکنم بیشتر این بخواد رو بندازه خودشو کوچیک می‌کنه مامانم خودش خبر داره چقدر سخته اینجا گفتن پرستار بگیره بهتره میگم همون پرستار بگیره خدا بزرگه

ماهیانه پنج تومن؟ خوبه واقعا بده مامانت نگهداره چشم ب هم بزنی بزرگ میشن اتفاقا مامانت با کیفیت تر بز ...

پولی که میخواد ب پرستار بده ماهی پنج تومن قبلاً همین مبلغو قبل اینکه پرستار پیدا کنه گفته بود گفته بود خیلی کمه و هیچکس قبول نمیکنه این قیمت شوخی خنده گفته بود ده تومن خواهرم بدش اومده بود رفت دنبال پرستار 

والا همین خواهر بزرگم منو بزرگ کرده چند سال

ولی بنظرم کمک کنید به خواهرتون تا اونم بیچاره دانشگاسو تموم کنه اونم از رو دل خوش و بیکاری نمیره دانشگاه که مجبوره مدرکشو بگیره مامانتون فوقش بخوام بگم دوسال خودشو سختی بده وقتی خودتون هم متوجهه لطف خواهرتون هستین نسبت به خودتون ...البته شماهم گرفتارید چ میشه کرد ولی اخه کل روز هم نیست 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

بعد همین مادرا اکثرا بچهاشونو بقیه بزرگ کردن

من باردارم و حال خوبی ندارم.حالا ک بچهام نمبگیرن ی غذا نمیفرستن.بگن غذا فرستادیم فکر ناهاری نباشم هرجا هم رفتیم غذای خوذمون بردیم.از غذای خودمون خوردن ک غذا نفرستادن.من نصف انرژیم واسه دخترم ک مدرسه میره تمام درسش لباسش همه کارای مدرسش با منه. ولی کارای خونه چون زیاده نمیرسم بچهام ریخت و پاش زیاد دارن سختمه جمع کردن ی وقت ناهار باشه یا ظرف بشورم کار هرروز منه

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

پولی که میخواد ب پرستار بده ماهی پنج تومن قبلاً همین مبلغو قبل اینکه پرستار پیدا کنه گفته بود گفته ب ...

ده تومن واقعا زیاده عجب مامانی داری مگه هر روز فول تایم میخواد بیاد

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
پنج تومن منطقیه همونی که میخواد بده پرستار ؟ زشت نیست آدم پول بده آخه همین خواهرم حق مادری داره برا ...

نه زشت نیست هم کار خواهرت راه میفته هم به کمک خرجه برای مادرت.اگه بخواد پرستار بگیره بیشتر از این باید بده تازه یا دوربین باید نصب کنه یا یکی کنار پرستار باشه بچه رو اذیت نکنه.

مامانم رسونده کمه حتی به بابام گفته بوده ک بابام جلو منم می‌گفت پرستار زیر ده تومن نیست

واقعا عجب مادری داری؟! حالا من که زن بابام بود پول میدادم بچه رو نگه می‌داشت آشپزی هم میکرد برام.