مادر شوهرم پدر شوهرم و خواهرشوهرم که پشت سر ما حرف میزدن و خواهرشوهرمم فحشمون میداد سر فرشی که مادرشوهرم کادو داده بود و ما شسته بودیمش که حرف میزدن شنیدیم که مادرشوهرم میگفت آره امانت دادم این چن روز زنگ میزنم ازشون میگیرم و...و.....ک تاپیک قبل گفتم همسرم زنگ زد به مادرش گفت بعد تو راه پله که میبینمیشون خیلی عادی ان ن خجالت زده ن چیزی مام تو قیافه وسرسنگینیم اینام یجور رفتار میکنن انگار هیچی نشده البته جلو همسرم تنها میبینه تو راه پله اینا منو چشم غره میره مادرشوهرم .....هوووف از این حجم پررویی خسته ام بعد عادت کردن انقدررررر قشنگ طبیعی رفتار میکنن حتی عذر خواهی یا دلجویی نمیکنن حرص میدن چجوری رفتار کنم پس فردا مهمونیم باهم یجا اونجا میخواد ادا دربیاره ک اکیه همه چی من مادرشوهر خوبیم و....و.....
من مادریام که روزی خونهاش از صدای بچههاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمیشون زندگی میکنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازهای رو شروع کردم…بچههام رو میبینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمیتونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همونجوری که دلم میخواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظهلحظههاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر خیلی دیدی داره فیلم مادرشوهر خوب و عروس خوب بازی میکنه
به شوخی کنایه بنداز یا اصلا ی لبخند ساده بزنم، دم حرفاشو نگیر
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
مرسی آره خیلی حرصم میده کاراش و حرفاش یه طرف اینکه یجور رفتار میکنه انگار هیچی نشده یه طرف
توهم مثل خودشون پرو باش
تیکه بنداز و عادی رفتار کن
اگر نمیخوای تیکه بندازی، سرسنگین باش
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
تو یه پرفسور تو یه لول دیگه ای کلا خیلی کیف کردم تاپیک اون دختره که گفتی چجوری پیام بده به پسره🤣
واسه مردم اره خوب بلدم ایده بدم
واسه خودم مثل خر تو گل گیر میکنم
🤣🤣🤣🤣
تمرین کنی فک کن داری بع بقیه کمک میکنی بکوب تو صورت طرف🤣
نه دیگه توی اون زمانا پیوی رفیقام پلاسم که بیاین بگین چی بگممم ،گفته سلام 🤣