2777
2789
عنوان

دوستم بچه اش 26 هفته بدنیا اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1909 بازدید | 121 پست
پس انشالله می مونه چون نشانه سالم بودن بچه بوده

گریه میکرد اما زیاد صدا نداشت 

مامانم با دوستم فامیله 

میگه خواب دیدم دارم میوفتم تو یه چاه ولی در چاه بسته شد گفتم یا امام سجاد تو  نجات دادی از این مصیبت ما رو 

مامانم میگه من دلم روشنه هیچی نمیشه بچه سالم میمونه من خواب دیدم در چاه بسته شد

نمی‌دونیم واقعا 

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که سالم می مونه عزیزم ختم اینا بردارید

کلی نذر کردیم کلی روضه و کلی چیزای دیگه 

به نظرتون اگه بچه تحمل کنه دو ماه هم میمونه تو دستگاه؟

کلی نذر کردیم کلی روضه و کلی چیزای دیگه به نظرتون اگه بچه تحمل کنه دو ماه هم میمونه تو دستگاه؟

بله انشاللع بعدش هم مرخصه مادرش باید شیر بهش بده چیزای مقوی بخوره حرص نخوره تا بچه جون بگیره دیگه 

بله انشاللع بعدش هم مرخصه مادرش باید شیر بهش بده چیزای مقوی بخوره حرص نخوره تا بچه جون بگیره دیگه

خیلی زحمت کشیدید 🌹🌹

کاش همه انسان ها مثل شما باشن

از بچه خبر بده بهمون همین جا

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
از بچه خبر بده بهمون همین جا

الان فعلا تو دستگاه هست هیچی معلوم نیست پرستار بخش گفت نم نم مادر رو آماده کنید واسه دونستن حقایق 

اما من که دلم نمیاد چیزی بگم 

کاش راه نمی‌رفت کاش.

الان شوهرش میگه من که بچه نمی‌خواستم تو میخواستی حداقل از خودت مراقبت میکردی انقدر راه نمیرفتی واسه من که هیچی مهم نبود 

الان فعلا تو دستگاه هست هیچی معلوم نیست پرستار بخش گفت نم نم مادر رو آماده کنید واسه دونستن حقایق ام ...

ببرش پیش خانوادش اونا آمادش کنن

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤