2777
2789
عنوان

عروسیمون زده از لب بچم خون اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 4297 بازدید | 160 پست

بعضیا ذاتن نوکر صفتن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دلم واست سوخت یعنی از هر جمله ت مشخصه دستت رو تا آرنج عسل زدی انداختی دهنش و گاز گرفته درسته بارداره ممکنه بخاطر هورمون های بارداری وحشی شده باشه ولی باز دلیل نمیشه بچه رو بزنه که 

تمام و کمال بهت حق میدم به هیچ وجه دیگه بچه شو راه نده به خودش بگو عمه جون من تو رو خیلی دوست دارم ولی هر کسی توی خونه خودش باید باشه نذار بیاد بذار زن داداشت با نوزاد و بچه خودش دهنش سرویس بشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداشاهده به بارم دست روش بلند نکردم از حرص کاراش گریه کردم یا خود بچه رو دعوا کردم ولی نزدمش

تو رو خدا دیگه محلشون نذار دلم برا پسرت سوخت 

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
نه سه تاشونم گفتن کلی گریه کردم

اسی من زن برادر بیشعور بی همه چیزم ب پسرم نفرین کرد یجوری زدمش اصن نمیشد صورتشو نگاه کنی چند بارم زدم تو گوشش هم داداشم هم زنشو دفن کردم الانم بارداره خبرمرگش پسرش میومد خونم پسر کوچیکم بهش گفت دیگ خونه مانیا هرجام نشستن کفتن زیبایی دخترمو گرفت منم گفتم این میمون کجاش زیبابود ماندیدیمش

زنگ زدن ب همسرم همسرمم کفت اسم خانمم ب زبونتون نیارید ک همه چیو میزارم کنار

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود وقتی توی جیغ زدنام بخودم میومدم دیگه ندارمت وتاابد باید دلتنگی وحسرت دیدنتو بکشم یخ میکردم یه لرز بدی میکردم اونجا فهمیدم چه خاکی توسرم ریخته شده اونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت اما نزاشتن اونجا که صدام گرفته بودوبا تمام وجود صدات میزدم اما جوابی بهم ندادی فهمیدم بدبخت شدم 😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم  عروسکم😭😭😭🖤 بامن از درد حرف نزنید هیچ دردی بالاترازاین نیست که تیکه از وجودتو زیر خاک دفن کنن😭😭تا روزیکه بمیرم وبیام پیشت باید تو حسرت دیدنت بسوزم وبسازم 😭🖤🖤🖤عشق آسمونیم غمت سنگینه دلم داره از ندیدنت میجوشه 😭😭دلم واسه روزای باهم بودنمون تنگ شده خیلی دلتنگت و بیقرارتم🖤😭الان از نظر روحی نیاز دارم بیام کنار سنگ قبرت دراز بکشم دست روی سنگ قبره سردت بکشم وگریه کنم تا این بغض  بشکنه وولم کنه😭😭😭😭اما این بغض هیجوقت نمیشکنه 

چقدر شانس دارن ادمهای بی خود خدا حفظت کنه آنقدر آدم خوبی هستی

اون عروس شانس نداره خواهرشوهر عزت نفس نداره بلدنیس بخودش احترام بذاره

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

ببخشید ولی چرا باهم زندگی میکنید؟😐واقعا حوصله داری خودت خسته نشدی ازین که بعد از خونه خودت خونه کسی ...

مادرس فقط بلنده ک ون بچه رو دم ب دقیقه بشوره

اگه بخوام جدا بشم کلی ضرر باید بکشیم خونه رو شریک هستیم

اسی من زن برادر بیشعور بی همه چیزم ب پسرم نفرین کرد یجوری زدمش اصن نمیشد صورتشو نگاه کنی چند بارم زد ...

زنعمو بزرگم هم همینطوریه 

ما دیگه ماحالش نمی‌کنیم

بزار تو خماری بمونن

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

👍👍نشسته خودشو توجیه میکنه ک آره،تو‌پله داد زدم😒😒😒خانوم بوووووق،فلان‌.زده دهن بچه کوچیک خون آلود ...

اگه ب خودم بود تیکه تیکش میکردم ولی مامانم گف زائو هس اتفاقی میفته براش میگن تقصیر تو بود 

این پاچه پاره ها و پررو ها خانواده شوهر مظلوم گیرشون میاد

آره نمونه ها رو میبینم

من نمیتونم بجه هام رو برا ۲ساعت بذارم پیش کسی

بس که میدونم منت میذارن سخت خودمم هست بخام بچه هام روبدم کسی

اما عبور کردن از حرکات و فرق های آدما به هم به راحتی ظلم به خودته به نظرم بیانش کنیم خیلیییی بهتره تا اونا نگن نه بابا مافرق نمیذاریم چون هیچی نمیگیم اونا بحساب که حق باهاشونه میرن جلو همیطور

ببین تاپیکو خوندم فشارم رفت بالا ....برو جرش بده زنیکه احمقو ....مدیونی اگه به شوهرت و و داداشت نگی....وقتی اومدن حتما بهشون بگو تا حساب کار دستش بیاد ...مگه نوکرشی میری مبلاشو پاک میکنی؟؟؟ خودشه خواهر د مادر نداره؟؟؟اسی پیشم بودی به خدا منم یه دست میزدم تو گوشت ناراحت نشو😑🤌 حتمااااا به شوهرت و داداشت بگو 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

مادرس فقط بلنده ک ون بچه رو دم ب دقیقه بشورهاگه بخوام جدا بشم کلی ضرر باید بکشیم خونه رو شریک هستیم

اگه بخوای دوباره این رویه بچه داری و خدمت به زندادشت رو ادامه بدی به بچه هات ظلم کردی.

استاتر مامانت عاقلانه حرف گفته الان دعوا کنی یا داداشت و بندازی به جونش خودشو میزنه به بدحالی و شیرم ...

دقیقا اینه بحث اگه موقع دیگه ای بود همون چکرو میزدم تو دهن خودش ولی الان شرایط فرق میکنه نه دیگه ترشی روهم ندادم بهش 

من بودم تاالان دعوا راه انداختا بودم

باهاشون قهر درست حسابی میکردم

آبروشون جلو همه می‌بردم

تا دفه آخرش باشه دس رو بچه بلند کنه

آبروشون مخصوصا جلو مادرش می‌بردم

البته در حصور برادرم ک بعدا نگن اینجوری گف اونجوری گف

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
زنعمو بزرگم هم همینطوریه ما دیگه ماحالش نمی‌کنیمبزار تو خماری بمونن

برن بمیرن بردیمش فست فودی بلد نبود درنوشابه رو بازکنه بازکردیم زد ریختش هرهر میخندیدندید بدیده بخدا هر میوه ای میگرفتیم خودش مبگفت تاحالا نخوردمه کم داره انگار شکر خدا قطع ارتباط دائم شدیم ولی دلم خنک شد زدمش

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود وقتی توی جیغ زدنام بخودم میومدم دیگه ندارمت وتاابد باید دلتنگی وحسرت دیدنتو بکشم یخ میکردم یه لرز بدی میکردم اونجا فهمیدم چه خاکی توسرم ریخته شده اونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت اما نزاشتن اونجا که صدام گرفته بودوبا تمام وجود صدات میزدم اما جوابی بهم ندادی فهمیدم بدبخت شدم 😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم  عروسکم😭😭😭🖤 بامن از درد حرف نزنید هیچ دردی بالاترازاین نیست که تیکه از وجودتو زیر خاک دفن کنن😭😭تا روزیکه بمیرم وبیام پیشت باید تو حسرت دیدنت بسوزم وبسازم 😭🖤🖤🖤عشق آسمونیم غمت سنگینه دلم داره از ندیدنت میجوشه 😭😭دلم واسه روزای باهم بودنمون تنگ شده خیلی دلتنگت و بیقرارتم🖤😭الان از نظر روحی نیاز دارم بیام کنار سنگ قبرت دراز بکشم دست روی سنگ قبره سردت بکشم وگریه کنم تا این بغض  بشکنه وولم کنه😭😭😭😭اما این بغض هیجوقت نمیشکنه 

همش با گریه میگفت من از زندایی میترسم

اسی تا روش زندگیت اینه حواست باشه نه بچت احترام داره نه خودت نه شوهرت .کلا میشی سنگ سبک که نوک پاست یعنی هر کس بیاد با پا شوتتون میکنن اینور اونور.اگه احترام میخوای به خانواده ارزش بده