2777
2789
عنوان

عروسیمون زده از لب بچم خون اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 7391 بازدید | 169 پست

ببخشید ولی چرا باهم زندگی میکنید؟😐

واقعا حوصله داری 

خودت خسته نشدی ازین که بعد از خونه خودت خونه کسی دیگه ای رو تمیز کنی ؟ببخشید ولی مامان نداره خودش؟وظیقه مادر هست نگهداری از دختر زائوش

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز داشتم براش ترشی درست میکردم خونه خودم سرم مشغول شد به آب ترشی نگو بچه داداشم با پسر کوچیک من ۳ ...

صدسال پیش باید اینکارو میکردی

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

از این ب بعد میفهمه که چی ب چیه

امیدوارم واقعا مصمم باشی

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بعضی تاپیکامیام روانم بهم‌میریزه بقرانیعنی اینکاروبابچت کرده زنده هنوز😑

👍👍

نشسته خودشو توجیه میکنه ک آره،تو‌پله داد زدم😒😒😒

خانوم بوووووق،فلان‌.زده دهن بچه کوچیک خون آلود کرده

هوووف

دیروز با همون صدای بلند گفتم از بس رو دادم پررو شده از الان به بعده حق نداره پاشو بزاره تو خونمون تق ...

استاتر مامانت عاقلانه حرف گفته الان دعوا کنی یا داداشت و بندازی به جونش خودشو میزنه به بدحالی و شیرم خشک شد و... هیجانی تصمیم نگیر منم حواسم نبود که گفتی تازه زاییده با حرفای کاربرا هیجانی تصمیم نگیر فقط دیگه تحت هیچ شرایطی آدم حسابش نکن اون ترشی هارو بریز تو سطل زباله ولی به اون نده سر همین ترشی که داشتی درست میکردی زده خون از دهنت بچه‌ت اومده 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

چه مادر نمونه ای 

یفنی هیچ کاری نکردی فقط گفتی پاشو بزاره 😏

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

دو روز دیگه میزنه سر بچتو میشکنه

این خط این نشون

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

استاتر مامانت عاقلانه حرف گفته الان دعوا کنی یا داداشت و بندازی به جونش خودشو میزنه به بدحالی و شیرم ...

جهنم که شیرش خشک میشه 

شیردهی آخرتش باشه

👍👍نشسته خودشو توجیه میکنه ک آره،تو‌پله داد زدم😒😒😒خانوم بوووووق،فلان‌.زده دهن بچه کوچیک خون آلود ...

میدونی تقصیرخودشه کارای زنداداشه رومیکنه ترشی براش درست میکنه بچشو نگه میداره اونم فهمیده چخبره