2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آیا واقعا با کرم میشه پوست رو حتی یک درجه روشن کرد؟

من پوستم مختلطه

چندین کرم روشن کننده و ماسک استفاده کردم قد سر سوزنی پوستم روشن نشد

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
من هرکرمی چیزی میزنم سریع جوش میزنممنافذم دارم نمیدونی چی بزنم درست شن خیلی خسته شدم اصلا نمیتونم هی ...

باید محصولات بدون پارافین پوست میساز استفاد کنی جوش نزنی  محصول تحقیق کن 

من جای جوش زیاد دارم در حالی که هیچکدومو دست نزدم با چی خوب میشه؟

من خودم خیلی جوش میزدم مشکل هورمونی نداری  صورت بشور  با ژل جوش دار هیدورم   مال پوست چرب خیلی خوب خودم میزنم برا جوش هام دارن میرن ایرانی  بعدش هرشب کلینداماسین شب ها قبل خواب باپنبه بزن رو جوشهات نشورش باهاش بخاب کمی سوز میزن مشکل نی بعد یک هفته استفاد تاثیر میبنی

تنها مشکل پوستم کدری و تیرگیه راه حل دائمی چیه!؟ پوستم سبزست میخام گندمی روشن شه

نمیشه ولی بخایی پوست شفاف یگدست بش کمی روشن اون کدری دربیاد ترمیم کنند سرم های پوستی نیامسید اسید برند خارجی مثل انوا اوردینری  مدکیوب

آیا واقعا با کرم میشه پوست رو حتی یک درجه روشن کرد؟من پوستم مختلطهچندین کرم روشن کننده و ماسک استفاد ...

روشن کامل خیر شفاف یکدست کمی روشن شی کدری دربیایی سرم های نیامسید اسید اوردینری و انوا وترمیم کنند بزنید

روشن کامل خیر شفاف یکدست کمی روشن شی کدری دربیایی سرم های نیامسید اسید اوردینری و انوا وترمیم کنند ب ...

چه قیمته!؟ 

واینکه این سرم هارو همیشه میشه استفاده کرد؛!؟؟

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

من خودم خیلی جوش میزدم مشکل هورمونی نداری صورت بشور با ژل جوش دار هیدورم مال پوست چرب خیلی خوب خ ...

چرا دارم چهار ماهه قرص میخورم مرتب ولی تاثیری نداشته

جوش ندارم فقط جای جوشِ بعد پوستمم خیلی خشکه🤦‍♀️