2777
2789

دلم خواست الان مدرسه میرفتم 

دیروز رفتم مدرسه داداشم ازین کارت های کیمدی آورده بود یکی ، دوستاش اومدن پیش مدیر لو دادن مدیرشون جوون هست نسبت به مدیر های مدرسه من همه نوه ام داشتن🫠😐مدیر گفت آخه به تو چه بعد کارت بچه رو گرفت گفت بیا بهت میدم زنگ آخر 

بعد شروع کرد پرسید این چجوریه و.... اونوقت مال ما زجر کشمون میکردن کلیپس داشتیم با زور می‌گرفتن میگفتن بگین پدر و مادرت بیان 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق پرومکسمدرسه دخترمم هرروز جشنه اونوقت ما ی جشن الفبا داشتیم فقط

آخ اره یادم رفت بگم هر دفعه جشن الکی الکی 

دلم گرفت 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

من دیروز کلی دختر با موهای هایلایت شده دیدم با لباس مدرسه

تو دبیرستان که بدبخت بودیم بخدا من ۲سال پیش فرق التحصیلی شدم سیبیل میزدم زنگ میزدن خانوادم 

خدا رو شکر ما جشن نداریم تو مدرسه 

فقط دیروز واسه درس معلمشون یه نمایش اجرا کردن با بچه ها یکی از مامانها آش پخته بود 

خیلی بهشون خوش گذشته

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
ما همکلاسیامونم تو دبیرستان خیلی دهن لق و آدم فروش بودن الان بچه ها خیلی هوای همو دارن

اره خیلی خوبن 

دهه هفتاد و هشتاد مدرسه نبود که شکنجه گاه بود یه مشت روانی میومدن عقده هاشونو رو بچه های مردم خالی م ...

ولی مدرسه مون اینطور نبود هم ابتدایی هم راهنمایی

دبیرستان مدیرش مشکل داشت

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خودشونو بروز کردن

اره 

من از درس خونده متنفر شدم الان میگم کاش این دوره بودم درست درس می‌خوندم