2777
2789
عنوان

چقدر مدارس الان با قبلا فرق کرده حسودیم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 44 پست
تازه بچه ها تومدرسه کارت کیمدی خرید وفروش میکنن.😄چیز ممنوعی نیست..فقط چون حواس بچه هارو پرت میکنه گ ...

اره ولی کلی میگم داداشم ۹سالشع بزرگ نیست 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

دهه هفتاد و هشتاد مدرسه نبود که شکنجه گاه بود یه مشت روانی میومدن عقده هاشونو رو بچه های مردم خالی م ...

دقیقا 

همیشه به آدم استرس میدادن 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مدیر مدرسه داداشم با بچه ها فوتبال بازی میکنه  کارتهاشونو نمیگیره و میگه برین خونه باهاشون بازی کنین 

برای اونایی که تیزهوشان قبول شدن نفری ۵ تومن کارت هدیه داده 

دختر پاییزم🍂

والا زمان ما انگار شکنجه می کردن، مشکل روحی روانی داشتن ،یعنی اصلا نمیخوام برگردم زمان مدرسه خودم ،ی ...

اره این باعث شده من همیشه استرس داشته باشم وقتایی که دانشگاه دیر میرسم می‌خوام گریه کنم 😐

خدا رو شکر ما جشن نداریم تو مدرسه فقط دیروز واسه درس معلمشون یه نمایش اجرا کردن با بچه ها یکی از مام ...

مارو از الان نزدیک یه دومن پول گرفت 

دخترم میگفت  دیروز اومدن چک کنن  کیف هاشون رو که کی موبایل همراهشه دبیرشون گفته بیایید بزارید تو کیفم اخر وقت بهتون برمیگردونم اما وقتی میگن نیارید نیارید دیگه .

لقب دبیر پایه گرفته ....

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

جشن آب.جشن ۱۰۰.جشن ۱۰۰۰جشن خودکار.‌جشن‌تکلیف.جشن الفبا.جشن اسم....

یک ماهه رفته دخترم جشن شکوفه ها جشن قران جشن آ تولدها شونم باشه خانمشون جشن میگیره هفته دیگ هم جشن آبه🤣🤣🤣

مارو از الان نزدیک یه دومن پول گرفت

اوه اوه چه خبره همه که توان مالی ندارن

مدیر ما مخالفه جشن و تشریفاته

دو تا جشن میگیره و آخر سر فارق التحصیلی رو مفصل میگیره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

من خیلی خوشحالم که مدرسه ها عوض شده و دخترم دیگه قرار نیس مثه من تو اون مدرسه ها باشه...بعضی وقتا میگم خدا لعنتشون کنه...چقد به ماها سخت میگرفتن...چقد الکی اسممون رو نوشتن داخل بدها...چقد بخاطر اینکه یادمون رفته بود صابون یا دستمال ببریم جلو در مدرسه نگهمون داشتن...خب لعنتیا یه حعبه دستمال میذاشتین توکلاس ها...نصف کابوس های من مربوط به مدرسه هست...با اینکه همیشه نمره اول کلاس بود...چقد اضطراب...چقد استرس

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱
ولی مدرسه مون اینطور نبود هم ابتدایی هم راهنماییدبیرستان مدیرش مشکل داشت

دقیقا مدیرا روانی بودن مارو هم روانی مبکردن

الان مدیر مدرسه داداشم با بچه ها فوتبال بازی میکنه کارتهاشونو نمیگیره و میگه برین خونه باهاشون بازی ...

وای ارهههه 

داداش منم مسابقه فوتبال داشتن با مدیر و معلمشون😍خیلی ذوق میکرد اومد تعریف کرد 

برا داداش من میگه کار هوشی بیارین بازی کنین 

دخترم هیئت امنایی میره حتی اجازه گیس کردن هم ندارن،اول سال هم هرکی رنگ کرده بود وقت دادن مشکی کنه

چرا ؟