الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اشکال نداره گلم وقتتون رو با همسر و پسرتون بگذرونید مرد خوب به همه دنیا می ارزه خدارو شکر که همسرتون ...
ممنون برای درک و دلگرمیت
آمین خدا رفتگان شما روبیامرزه💚
بله از زمانی که خودم بچه دار شدم دیگه تا حدود زیادی بریدم ازشون،چپن دیگه تحمل و انرژی اون همه وقت گذاشتن برای تفهیم واقعیت،پذیرش اشتباهات و بدی هاشون رو نداشتم و کار درست و عقلانی همین بود💔
نامردی در حقش کردی طلبکارم هستی میگی پیام هم بده؟ مگه مجبوره پیام بده که توی یه الف بچه تحقیرش کنی😐
شما عروسکی که بچه های سایت هی تابت بدن برات تصمیم بگیرن
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
پسره باید بره دنبال کسی که دوسه سال از خودش کوچیکتر باشه یا همسن خودش نه با یه بچه . این بدردش نمیخوره چون تازه صلاحیت تصمیم گیری هم نداره
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم