2777
2789
عنوان

بهار خانوم هستم همون که گفتید بخاطر اختلاف قدت از نامزدت جدا شو

| مشاهده متن کامل بحث + 35141 بازدید | 665 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره گلم وقتتون رو با همسر و پسرتون بگذرونید مرد خوب به همه دنیا می ارزه خدارو شکر که همسرتون ...

ممنون برای درک و دلگرمیت

آمین خدا رفتگان شما روبیامرزه💚

بله از زمانی که خودم بچه دار شدم دیگه تا حدود زیادی بریدم ازشون،چپن دیگه تحمل و انرژی اون همه وقت گذاشتن برای تفهیم واقعیت،پذیرش اشتباهات و بدی هاشون رو نداشتم و کار درست و عقلانی همین بود💔

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

من تو اون تاپیکی که عکس گذاشتی بودم

با احترام اصلا سر نبودی

کاملا در یه حد بود چهرتون

تازه پسره که قد بلند و خوش هیکل هم بود

البته میخورد خودشیفته باشه اگه به خاطر خودشیفته بودنش کات کردی خوبه اما اگه به خاطر حرف بقیه کار بیخودی بوده

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان،کاربری دست دونفر🌼

اتفاقا اون از تو سرتره چون قدش بلندتره 🙁 

نامردی در حقش کردی طلبکارم هستی میگی پیام هم بده؟ مگه مجبوره پیام بده که توی یه الف بچه تحقیرش کنی😐 

شما عروسکی که بچه های سایت هی تابت بدن برات تصمیم بگیرن 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

پسره باید بره دنبال کسی که دوسه سال از خودش کوچیکتر باشه یا همسن خودش نه با یه بچه . این بدردش نمیخوره چون تازه صلاحیت تصمیم گیری هم نداره 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم