2777
2789

بچه ها دکتر ب من برگه بستری داد واسه فردا ک عمل دارم اما نمیخوام برم عمل الان باید زنگ بزنم کلینیک بگم نمیام یا ن ؟ 

ببخشید که یه زمانی فکر می‌کردم با تلاش کردن می‌تونم همه چی رو درست کنم، نشد من زورم به هیچی نرسید.

اره

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب پول پرداخت نکردی ؟؟؟

ن هیچ کار فقط برگه داد گفت سشنبه برو بیمارستان کاراتو بکن 

ببخشید که یه زمانی فکر می‌کردم با تلاش کردن می‌تونم همه چی رو درست کنم، نشد من زورم به هیچی نرسید.

سلام بله

کدوم شهر هستید که لیزر نداره؟

البته لیزر می‌گن ممکنه برگرده دوباره چون کامل از بین نمی‌ره.

پریود هم باشید،برای عمل احتمالا مشکلی پیش نیاد ولی چون بعد عمل شرایط یه کم سخته، بهتره پریود نباشید.

اگر می‌تونید مدیریت کنید انجام بدید.

منم انجام دادم عمل ترکیبی

کدوم شهر هستید که لیزر نداره؟البته لیزر می‌گن ممکنه برگرده دوباره چون کامل از بین نمی‌ره.پریود هم با ...

خراسان شمالی 

تازگی عمل انجام دادین ؟