2777
2789
عنوان

در مورد نظر آقایون در موارد متعدد

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 42 پست
خودش من بخوام برم بیرون حساس میشه لایو لوکیشن اینا میخواد بعد دیشب با دوستاش بود خواستم مثل خودش باش ...

مرد سالاری و عدم درک متقابل به نظرم

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردی که تو خونه خودش شاید از صد درص۲۰ درصد محبت دیده اگه تو سن خیلی کم وارد رابطه بشه و از سمت دختر ...

بستگی به روحیات و ژنتیک طرف هم داره . 

بصورت نرمال بله تأثیر زیادی داره .. 

اما باز هم ژنتیک مطرحه

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

عذر میخوام داداش شرمندهاگر اقایون رابطه جنسی برقرار نکنن بدن درد میگیرن؟ بخاطر اینه به هیچی پایبند ...

خیلی از مردان به اصول خانواده کاملاً پایبند هستند و البته بدن درد نه تا اون حد که بخوان بخاطرش اصول رو زیر پا بزارن.!

به نظرم اولویت با همسره و مردی که این رو متوجه نشه نباید ازدواج کنه

نظرتون قابل احترام هست.

چرا مردها فکر می کنن هرجا دلشون بخواد میتونن تعرض وفحاشی کنن.بخاطر اتفاقی که همین الا برام افتاده سر ...

فحاشی بطور کلی درست نیست چه از طرف مردم و چه زن .!

این مورد بر میگرده به اختلالات شخصیتی فرد.

فحاشی بطور کلی درست نیست چه از طرف مردم و چه زن .!این مورد بر میگرده به اختلالات شخصیتی فرد.

من مثل هرروز دخترم مدرسه بردم با ماشین .موقع برگشت یه موتوری جلوم بود یه دستش پشت آورده بود حرکات زننده ای انجام می‌داد کاملامشخص بود منظور داره به حدی عصبانی شدم که براش بوق ممتد زدم از اونور خیابون یه آقایی بلند داد زد زهرمار جالب خانمش هم کنارش بود شروع کردبه خندیدن .درنهایت با اون آقا بحثم شد .اینا درحالی که همسرمن سرکار همیشه میگه سعی کن توخیابون خانم ها مقدم بهت باشن ،این الا درست سر صبحی از دوتا نرخر اینجور بی احترامی دیدم .بیشتر برام عجیب اون خانم چرا از حرکت همسرش خندید وخوشحال بود 

من مثل هرروز دخترم مدرسه بردم با ماشین .موقع برگشت یه موتوری جلوم بود یه دستش پشت آورده بود حرکات زن ...

در خیلی از موارد به مرور زمان روحیات‌ منفی  مرد یا زن به هم اثر میزاره..

اصطلاح خلایق هر چه لایق ...

محیط خانواده تأثیر گذارنر از اون چیزیه که ما تصور می‌کنیم.

احتمالاً فرزندانشونم...

برا چی زن می گیرند وقتی هنوز باید در خدمت خانواده باشند جالبه تو مجردی نه خانواده اونا رو تحویل می گ ...

آخ گفتی. تا دیروز همدیگه رو می زدند. پدر و مادره خطاهای پسرشون رو که می بینند   و شرایط خونه رو، در به در دنبال زن برای پسرشون بودند، به محض ازدواج مامانه حس می کنه شوهرش رو از دست داده و خواهرها حس می کنند چقدر قبلا رابطه شون با برادرشون خوب بوده!!!

ترنج