بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فحاشی بطور کلی درست نیست چه از طرف مردم و چه زن .!این مورد بر میگرده به اختلالات شخصیتی فرد.
من مثل هرروز دخترم مدرسه بردم با ماشین .موقع برگشت یه موتوری جلوم بود یه دستش پشت آورده بود حرکات زننده ای انجام میداد کاملامشخص بود منظور داره به حدی عصبانی شدم که براش بوق ممتد زدم از اونور خیابون یه آقایی بلند داد زد زهرمار جالب خانمش هم کنارش بود شروع کردبه خندیدن .درنهایت با اون آقا بحثم شد .اینا درحالی که همسرمن سرکار همیشه میگه سعی کن توخیابون خانم ها مقدم بهت باشن ،این الا درست سر صبحی از دوتا نرخر اینجور بی احترامی دیدم .بیشتر برام عجیب اون خانم چرا از حرکت همسرش خندید وخوشحال بود
برا چی زن می گیرند وقتی هنوز باید در خدمت خانواده باشند جالبه تو مجردی نه خانواده اونا رو تحویل می گ ...
آخ گفتی. تا دیروز همدیگه رو می زدند. پدر و مادره خطاهای پسرشون رو که می بینند و شرایط خونه رو، در به در دنبال زن برای پسرشون بودند، به محض ازدواج مامانه حس می کنه شوهرش رو از دست داده و خواهرها حس می کنند چقدر قبلا رابطه شون با برادرشون خوب بوده!!!