2777
2789

حتما یه علتی داره . دختر من شبا زود میخوابه ولی خواهرش شیفت چرخشیه صبح بیدار میشه می بینه اون خوابه یه اخلاق مزخرفی پیدا میکنه که واقعا خودمو کنترل میکنم کاریش نداشته باشم .حالا هفته دیگه بیاد همین شرایط همین ساعت خواب و بیدار شدن مثل دسته گل از خواب بیدار میشه😐

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بچه ها به خواب بیشتری نیاز دارن در حد ده یا یازده ساعت ، 😅 بزرگسال هفت ساعت نیاز داره

نه گلم من بچه ها رو نه ونیم میخوابونم خودم به خاطر همسرم تایازده نیم که ازسر کار بیاد  بیدارم صبح ما شش بیداریم پسرم یک ربع هفت

زودتر باید بخوابهبچه باید ساعت نه و نیم خواب خواب باشه

ماهم خیلی دوست داریم ولی تقصیر ما چیه والا ما ۹ ونبم ده خاموشی زدیم اینا تو رختخواب هستن ولی همون ۱۱ اینا میخوابن

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ماهم خیلی دوست داریم ولی تقصیر ما چیه والا ما ۹ ونبم ده خاموشی زدیم اینا تو رختخواب هستن ولی همون ۱۱ ...

ظهر اگر نخوابه ده بیهوش میشه تو تاریکی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
پسر من صیح زود خودش بیدار میشه ولی هر روز میگه نمیخوام برم تنبله راحت طلبه

نه این عاشق مدرسه اس ولی خب بداخلاق سرصبح 

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

اره ساعت12میخوابه😐

گناه داره بچه.ساعت نه خاموشی بزن. هورمون رشد هم تو همون ساعتها ترشح میشه.

من دخترم مهد می‌ره صبح ها فقط سر انتخاب لباس شاید اذیت کنه که منم سعی میکنم هر چی دوست داره بپوشه.

نه این ازمدرسه میادشنگول صبحاخیلی بدخلق

مثل دختر من😔صبح که بیدار میشه طلب عالم و آدم رو از من و خواهر بیچاره اش میخواد. نمیدونی چقدر تهمت میزنه چقدر نق میزنه...ظهر که از مدرسه برمیگرده ایتقدر شاده صدای خنده و شادیش تا سر کوچه میره...اخلاقش بعد بیداری افتضاحه

خیلی دیره...ما ساعت ۱۰ خاموشی میزنیم..

هی بچه کوچیکم نمیزاره بخوابه اینقدرکرم میریزه

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

نه خواهرش کوچولونمیزاره اصلامیره بیدارش میکنه😬

دیدم ب بچه های کوچیکترم میدن شربت خواب نیست ولی روش نوشته کمک ب کیفیت خواب من دخترام بردم دکتر غدد واسه قدشون بعد از خوابشون پرسید گفتم دیر میخابن اینو براشون نوشت 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺