2777
2789
عنوان

بعد از یک سال دیشب بزای اولین بار🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 48 پست
سلام. خوبی جانم. می تونم بپرسم چه حالتی داشتین. و اینکه تونستین شناسایی کنید به خاطر کدوم فکر بود؟

بله میدونم بخاطر کدوم فکرع اما نشد دیشب جلوشو بگیرم 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادم اعتقادی به این چیزا ندارن و معتقدن خوشی زده زیر دلم

🤦🤦🤦🤦

یجوری یکی شونو راضی کن 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

حالات پنیک چطوریه؟

تپش قلب تا جایییی ک قفسه ی سینت جا داشته باشه خیبی شدید. ی دلیل فکر میکنی داری سکته میکنی! 

سردرد. عرق شدید. لرزش بدن خیلی شدید! و فکرای بی خود دیشب نمیدونم معدم چه مرگش شده بود اونم اذیت میکرد 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

دارو رو بهتره قطع نکنی . نمی‌دونم من که جرئت نکردم قطعش کنم . الآنم اگه وقت داری یه دوش بگیر یا یه نوشیدنی که حالت رو خوب می‌کنه بخور 

نترس بری بیرون هوای صبح بخوره به کله ت حالت خوب میشه سرحال میشی

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

بنظرم با روانپزشکت مشورت کن

دلت خوشه خواهر اون سال اول ک اینجور میشدم اصلا نمیدونستم چیه هرچی بهشون میگفتم فایده نداشت ی دکتر نبردنم تو سایت مشکلمو گفتم و کمکم کردن 

دارو رو بهتره قطع نکنی . نمی‌دونم من که جرئت نکردم قطعش کنم . الآنم اگه وقت داری یه دوش بگیر یا یه ن ...

خیلی خوابم میاد8باید اونجا باشم هنوز نشستم 

دارو رو بهتره قطع نکنی . نمی‌دونم من که جرئت نکردم قطعش کنم . الآنم اگه وقت داری یه دوش بگیر یا یه ن ...

چه قرصی برات نوشته؟؟؟ 

مرخصی میتونی بگیری ؟

ن متاسفانه دو روزه دارم میرم 

ن متاسفانه دو روزه دارم میرم

نترس بری بیرون هوای خنک به صورتت بخوره خوابت هم میپره 

بعد میای خونه تا دلت بخواد می‌خوابی 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...