دوباره حمله ی عصبی و پنیک بهم دست داد دیشب تا صبح بیدار بودم الانم باید برم سرکار🥲
ی سال بود ک بدون دارو و خودممم داشتم کنترلض میکردم
دیشب شدید تر و بدتر از قبل بود تقریبا از ساعت یک شروع شد و تا سه ادامه داشت (:
فکر کنم هرشب برنامه همینه (:
چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
سلام. خوبی جانم. می تونم بپرسم چه حالتی داشتین. و اینکه تونستین شناسایی کنید به خاطر کدوم فکر بود؟
بله میدونم بخاطر کدوم فکرع اما نشد دیشب جلوشو بگیرم
چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانوادم اعتقادی به این چیزا ندارن و معتقدن خوشی زده زیر دلم
🤦🤦🤦🤦
یجوری یکی شونو راضی کن
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
تپش قلب تا جایییی ک قفسه ی سینت جا داشته باشه خیبی شدید. ی دلیل فکر میکنی داری سکته میکنی!
سردرد. عرق شدید. لرزش بدن خیلی شدید! و فکرای بی خود دیشب نمیدونم معدم چه مرگش شده بود اونم اذیت میکرد
دلت خوشه خواهر اون سال اول ک اینجور میشدم اصلا نمیدونستم چیه هرچی بهشون میگفتم فایده نداشت ی دکتر نبردنم تو سایت مشکلمو گفتم و کمکم کردن
دارو رو بهتره قطع نکنی . نمیدونم من که جرئت نکردم قطعش کنم . الآنم اگه وقت داری یه دوش بگیر یا یه ن ...
خیلی خوابم میاد8باید اونجا باشم هنوز نشستم
دارو رو بهتره قطع نکنی . نمیدونم من که جرئت نکردم قطعش کنم . الآنم اگه وقت داری یه دوش بگیر یا یه ن ...
چه قرصی برات نوشته؟؟؟