2777
2789
عنوان

رفتم رشته حسابداری پیام نور خانمه ته دلمو خالی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 50 پست
آخه شما چرا مثل بادبادک با یه نسیم اینور اونور میشین؟ یعنی هر کسی میتونه شما رو بازی بده؟ دست وردار ...

نه خب از این ترسیدم ک کم بیارم وقتی گف خیلبا نتونستن ولش کردن اومدم اینجادراهنمایی بگیرم 

وگرنع خانمع ک منو نمیشناخت بخاد ناامیدم کنع یاهرچی

حسابداری هستی؟راحتع خوبه،؟

نه نیستم 

ولی اگر عقل  و منطق داشت، به کسی ترم اول و وارد دانشگاه شده داره میاد کتاب بخره

نمی اومد این حرفا رو بزنه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعییی

بشین ذوق و تو کن

درس تو بخون

ول کن این حرفا و 

هر رشته ای بگی، ی عده میگن پیف پیف 

حضوری باید بری دانشگاه؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ن دبگ پیام نور کلا غیر حضوریه خودم باید بخونم

موفق باشی گل 

نه خب از این ترسیدم ک کم بیارم وقتی گف خیلبا نتونستن ولش کردن اومدم اینجادراهنمایی بگیرم وگرنع خانمع ...

گفتم که بعضیا دست خودشون نیست. کلا دوست دارن حال بگیرن. نمیدونم متوجه میشی یا نه. بعلاوه مگه اون کیه چه تجربه ای داره چه آماری گرفته که بگه ملت کم میآرن. تازه بهت بگم زندگی یعنی چالش. اگه به حسابداری علاقه داری که خدا هم نباید منصرفت کنه. دیگه نمیدونم چی بگم. روز خوش. 

ولش کن بابا به یه ورت بگیر حرفاشو منم ترم اولی حسابداری هستم دانشگاه آزاد اصلا مهم نباشه منم از انسانی اومدم ربطی به این مسائل نداره مهم اینه تمرین کنی خودت بخونی وگرنه الان طرف از ریاضی  هم بیاد حسابداری خب تو دانشگاه نخونه توش می مونه

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

ولش کن بابا به یه ورت بگیر حرفاشو منم ترم اولی حسابداری هستم دانشگاه آزاد اصلا مهم نباشه منم از انسا ...

اقا خوش بحالت من هزینع اراد نداشتم نرفتم مجبور شدم برم پیام نور

چقد گرفتن ترم یک رو

گفتم که بعضیا دست خودشون نیست. کلا دوست دارن حال بگیرن. نمیدونم متوجه میشی یا نه. بعلاوه مگه اون کیه ...

دقیقا با اینا باید مثل خودشون رفتار کنی من اصلا این طور مواقع یا جواب طرف رو میدم میگم دوست دارم یا این که طوری رفتار می کنم که بفهمه زر الکی نزنه 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

اهمیت نده برو جلو

اگه به تو یه غریبه گفته اینو فامیل پشت سر من اومده گفته رشته حقوق چی داره دو خط ماده حفظ میکنه بعد بچه کلاس چهارمی اومده بهم گفته ولی من خندیدم و گذر کردم به هرچیزی که درمورد رشتم بگن سکوت میکنم و میخندم میرم

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

اقا خوش بحالت من هزینع اراد نداشتم نرفتم مجبور شدم برم پیام نورچقد گرفتن ترم یک رو

فعلا فقط ۹ تومن گرفتند 

فرقی نداره زیاد ما تو فامیل هم دانشگاه آزاد هم پیام نور و دولتی رفتن بچه ها مهم اینه که خودت بخونی به دانشگاه نیست آدمش مهم هست