2777
2789
عنوان

دعوت شدن اولین بار منزل پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1999 بازدید | 34 پست

خونه پدرشوهرم یه شهر دیگن غریبه بودیم خیلی سخت بود رفتم خونشون با خانوادم دعوتمون کردن بزور سر سفرع شما میخوردم شوهرم هی سس میداد دستم بیز رو غذا منم هی میگفتم سس دوس ندارم هی غذا برام میکشیدن منم انگار زهر مار میخوردم .از قضا یه آشنا فوت شده بود قرارشد مادرو پدرمن  مادرشوهرو پدرشوهرم برن مراسم ختم.منم که پیش مادرم نشسته بودم اینقد مادرمو نیشگون گرفتم تو حق نداریربری منو تنها بزاری که پدرشوهرم متوجه شد گفت امشب نمیزارم بری پدرت اینا برگردن خونه خوب شد مادرم نرفت.خوش گذشت شوهرم که میوه میزاشت جلوم دختر خاله های شوهرم میگفتن اه چرا میوه خوبا رو برای خانومت میزاری.😂😂😂آخر شب پدرشوهرم میگفت تو بمون بزار اونا برن منم میگفتم وای نه مرسی😂😂😂

من خیلی میترسم ،نمیدونم چطور رفتار کنم ،اینو بگم نمیتونم کمک نکنم ،نمیتونمم نخندم ،میترسم بشینم دست ...

اگر ناهار یا شام موندی موقع غذا کشیدن پاشو کمک کن بالاخره قرار اعضای یه خونواده بشین همه اولش استرس دارن بستگی به رفتار خانواده شوهرت داره که این استرس کم بشه اگر آدمهای خوبی باشن و مهربون باشن که باهاشون احساس راحتی میکنی اما اگر مثل خانواده شوهر من باشن که واسه همه عمرت ازشون متنفر میشی اینقدر که با من بد بودن خصوصا اون جاری عقده ای،،اگر هم جاری داری تو رفتارت باهاش مراقب باش خیلی باهاش احساس صمیمیت نکن یه وقت ازت حرف نکشه بعد بره پشت سرت جار بزنه اول خوب بشناسش خوشبخت بشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یک هفته به ماه رمصون عقدمون بود و پیشواز دعوتمون کردن البته من تنها چون مامان و بابام مسافرت بودن. پاگشای اصلی مون یک ماه بعد عقدمون با خانوادم رفتیم. شب اولی که موندم کلی گریه کردم خخخ در کل من زیاد نمیرفتم الان هم زیاد نمیرم در حدی که دعوتم میکنن.

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...