سلام دوستان میشه از خاطرات اولین بار که خونه پدرشوهر رفتین بگین ،استرس داشتین؟اگه خونه شون شهر غریب بود چطور کسی بوده اینجوری. من استرس دارن برای اونروز
یه آشنایی دور داشتیم سه سال قبل از عقد ما برادرم رو پاگشا کرده بودن یه بار خونشون رفته بودم ولی کلا آدم استرسیِ نیستم در همه ی موارد ریلکسم حتی شب خواستگاری رفتم یه صندلی آوردم جلوشون نشستم صحبت کردم🙄یادمه مادرشوهرم خیلی مهمون دعوت کرده بود و کلی هم تدارک دیده بود یه دستبند شیک و سنگین هم پاگشا داد البته یه بار هم قبل از عقد پاگشام کرد تو باغ بهم انگشتر داد خدایی دست و دلباز بودن😉
با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
ممنونم سلامت باشی کاش برمیگشت روزای اول از همه طرف بهم میرسیدن🤣مایه دار شده بودم الان نصفش رو فروختم
با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
اگر خدا بخواد و انشاءلله اون روز با عشقم برام برسه احتمالا منم خیلی استرس داشته باشم ....
چون نامادری داره و رابطشون زیاد جالب نیست ، الانم که کلا از خانواده فاصلع داره ، البته خودش مرد و جاافتاده و پرتلاشه ... گاهی میگم این وضعیتش از یه بابتایی خوبه یکسری دخالتا وجود نداره اما خب گاهیم میگم یکسری حمایتهارو هم نداره ، مثل الان که پدرش بهش نمیرسه و کمکش نمیکنه ...
من اخه نمیدونم چه برخوردی دارن ،همش نگرانم،نمیدونم برای چی
نگران نباش بسپار به خدا.من که از برخورد اون روز مادرشوهرم خوشم نیومد اما به روم نیاوردم چون نخواستم شوهرمو ناراحت کنم اما شوهرم خودش الانم ناراحته منم دوست داشتم اون روز منو خیلی تحویل بگیرن منم قبلش مث تو استرس داشتم اما زیاد خوب نبود ولی مهم این بود که شوهرم منو خیلی تحویل گرفت و با من نشست سبزی پاک کرد بعدشم منو برد بیرون
همسرمشغلش آزادِ یه موقع ها سرمایه ی حسابی میخواد بخاطر همین میفروشم بعد دوباره کم کم میخرم دوباره میفروشم😐خلاصه هنوز به وضع ثابتی نرسیدیم یا نداریم یا خیلی داریم🙄الانم از اون موقع هاست که نداریم بازار داغونِ