2777
2789
عنوان

دیدید روم کراشههههههه

127 بازدید | 18 پست

اقا دیشب یه تاپیک زدم که صاحب کافه ای که همش میرم خیلی باهام حرف میزنه و هوامو داره وقتی میرم اونجا

ولی حس میکردم خجالتیه چیزی نمیگه 

تو کانال گروه تلگرامش عضوم که اونجا درباره بازیایی که تو کافه اش برگزار میکنه میگه مافیا و اینا...

بعد من تاریخ تولد تو تل معلومه و دو روز دیگه تولدمه 

امروز رفته بودم قهوه بخورم گفت خانم فلانی تولدت مبارک  تشکر کردم و از کجا میدونی 

گفت از پروفایل تلگرام ، راستش عکساتونو نگاه میکردم دیدم ، ولی بنظرم عکساتون نمیتونن زیبایی واقعی تون رو نشون بدن 

بعد من اینجوری بودم که واااییییی 🫠

بعد قهوه رو حساب نکرد گفت مهمون منید وووو کادو بهم یه جعبه هات چاکلت داد گفت ببخشید همینو داشتم فعلا ایشالله سر فرصت کادویی که لایقش باشین رو میدم بهتون 

منم گفتم ممنونم من عاشق هات چاکلتم و اینجور چیزا 

بعد اومدم خونه الان پیام داده سلام🫣

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشد؟🤣😐

مهره مار داری تو دلبری💃🏻🎶

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐تویی که سسشعر میگی بعد تاپیکتو قفل میکنی ، چیزی بهت نمیگم خودت ازم ناراحت شو .حق با شایع بود گاهی وقتا تبدیل به نفرت میشه بهترین حس‌ :): 

وااااااایییییییچقد ذوق کرررردم😁

منممممم 

تو دلم عروسیه 

انقد خوبه پسره ، قد بلند ، ورزشکار ، بعد من عااشق ریشم کلی ریش و پشم داره 🤣

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .