2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاً به نظرم یک تصمیم شخصیه و به بقیه مربوط نمیشه یه چیزی هست که هرکسی خودش باید تصمیم بگیره ، نه ...

موافقم. من فقط دوست داشتم دلایل رو بدونم که البته همه دلایل به نظرم قابل احترامه.

بعضی بچه ها بخاطر رفلاکس و آلرژی سینه مادر را نمی‌گیرن. بعضی بچه ها به پروتیین گاوی حساسیت دارند شیر خشک را نمیتونن بخورن. 

من به بچه م هم از خودم دادم هم شیر خشک..... ولی اگر میتونستم کامل از خودم میدادم. کمبود شیر خشک و درست کردن شیر خشک واقعا سخته.فکر کن نصف شب بلند بشی درجه آب را شیشه را چک کنی شیر درست کنی بعد بچه دو قلپ بخوره دیگه نخوره یک ساعت دیگه دوباره همین برنامه باشه. شیر خشک هم سریع فاسد میشه باید بریزی بره دوباره شیشه را بشوری آماده باشی برای سری بعد. 

مگه میشه زوری نیست که. شاید یه مادر حال روحی خوبی نداشته باشه دلش نخواد شیر خودشو بده

والا مارو ک جر میدادن هرچی من التماس کردم شیر ندارم گفتن اینجا شیر خشک دستتون ببینیم پرت میکنیم اشغال.تا وقتی بیمارستانید باید شیر خودتونو بدید.روزی چنبار مجبور میکردن میومدن سینهای ادمو فشار میدادن