2777
2789
عنوان

کسی بچتونو دعواکنه واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 13851 بازدید | 325 پست
عزیزم منم اصلا نمیگم به پدرشوهر چیزی بگه ولی اینکه همه کوچ کردن خونه استارتر تازه بچش هم دعوا میکنن ...

نگا اونا فک نمیکنن که کوچ کردن خونه اسی فک میکنن که این اخرین روزهای دیدن پدرشونه و نباید از دستش بدن

اسی باید قطعا حرفش رو بگه ولی با زبون خوش بگه به زبون بگیره که بچهام خسته ان افسرده شدن مضطرب شدن عمه جون اینجوری بهشون نگو دل به دلشون بده و...

یا به شوهرش بگه اینارو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه ۶۰ متر خونه این همه آدم خودشون کلافه نمیشن؟؟

قدیم از این سر تا اون سر خونه ها حیاط داشتن...بچه ها هم بازی داشتن انرژیشون تخلیه می شد می خوابیدن...الان بچه ها کجا بازی کنن که شب خوابشون ببره.

به نظرم به خواهرشوهرت محترمانه تذکر بده بگو این بچه هست و کاراش به خاطر سنشه اما حرفای ما بزرگا به خاطر سنمون نیست به خاطر درک نکردنمونه والا...تذکر بده...من بچه بودم عموم یه سیلی خوابوند تو گوشم تا قیام قیامت یادم نمیره آدم حرف پدر و مادرش یادش ممکنه بره اما عمه و خاله و بقیه نه.

❤️❤️ 

دقیقا منم الان مهر طلاقم خشک هم شده بود🤦🤣

منم 

والا بعضیا چه خونسردن تویه واحد شصت متری با دوتا بچه و چهار ماه مهمون زندگی میکنند من اصلا فکرشم اعصابمو خراب میکنه

زندگیم فقط همسرم

منم والا بعضیا چه خونسردن تویه واحد شصت متری با دوتا بچه و چهار ماه مهمون زندگی میکنند من اصلا فکرشم ...

والا من داداشم اینا یه شب میمونن صبح مثل هاپو از خواب بیدار میشم چون جام راحت نبوده و خوب نخوابیدم

چقدر غلط املایی دارم ببخشید دستم بند خوابوندن بچست

غیر از پدرشوهرت هر کی دعواش کرد جوابشو بده اخم و تخم کن بفهمه نباید بچه رو دعوا کنه

کسی بچه منو دعوا کنه پااااره میکنم اونم اگر بیگناه باشه بچه

چشم به راه...

اسی کاری ندارم بقیه چی گفتن

ولی من یک نکته ای که خیلی به دلم نشست و راستش تو کمتر کسی میبینم رو بهت میگم چون میترسم با تا نظرات تاثیر بدی روت گذاشته باشن

آفرین بهت،خیلی متین و با درکی،خیلی صبور و بزرگواری،همینطوری بمون❤️

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️