2777
2789
عنوان

کسی بچتونو دعواکنه واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 19880 بازدید | 366 پست
نه خب من از این روهااا به کسی نمیدم خونه خودمم تهرانه و خانواده همسرم همه شهرستانن الان ۷ ساله خونم ...

چجوری رو نمیدی 

مثلا چی میگی ؟ یا چطور رفتار میکنی ؟ تو خالت جهرت نشون میدی ؟

از اول چطور برخورد کردی ک میدونن نباید بیان؟؟؟؟

نه من نمیگم هزارتومنم خرج نکردن اصلا من مشگل اصلیم خرج کردن نیست باباشه خرج کنه من مشکل اصلیم اینه م ...

بابا روزا دست بچه هاتو بگیر ببر بیرون بگردون غذا. هم.بگو خودتون درست کنین یه ذره باهاشون سرد باشه بلکه برن

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری رو نمیدی مثلا چی میگی ؟ یا چطور رفتار میکنی ؟ تو خالت جهرت نشون میدی ؟از اول چطور برخورد کردی ...

من مادرشوهرم یه سر بخواد بیاد از قبل خبر نداده باشه میگم عه داشتم بچه رو میبردم پارک و واقعا میبرم یا میگم باید چند ساعت قبلش بهم خبر بدین تا خونه رو تمیز کنم.دعوت هم واسه تولدها و افطاری ی بار

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
دلم میخاد اینکارو کنم ولی بااین شوهری که من دارم روزگارم بعدش سیاهه بخدا

دعوا نکنی خودت هم می‌دونی پدر همسرت ممکنه از دست بره بعدا عذاب وجدان میگیری.  به حرف چهارتا دختر نوجون خام گوش نکن

استارتر تعجب میکنم که اینقدر بی زبونی 

به خواهر شوهرت میگفتی درسته برا پدرت ناراحتی ولی دلیل نمیشه بچه دوساله را بترسونی که روانش بهم بریزه از این به بعد خودت را کنترل کن

به همسرتم بگو ۴ ماهه زندگی ۴ نفرم شده ۸ نفر،،بچه داری کارای خونه پرستاری، سختی زندگی ۸ نفر تو یه خونه کوچیک را دارم فقط به خاطر پدرت تحمل میکنم قرار نیست روان بچه هام بهم بریزه

من عمه بچه ام خونه یه کس دیک دعوت بودیم‌من نبودم اونجا اونا با پله ها داشتن بازی میکردن عمه بیشعورش میا میک میزنم تو گوشت تا چشمات دربیاد حالا ب دختر بچه ۷دساله نکبت عنتر منم ازون روز ب بعل دیگ محلش نزاستم و نخاهم گزاشت

خدایا شکرت