2777
2789
عنوان

کسی بچتونو دعواکنه واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 19448 بازدید | 366 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چی بود من شنیدم نصفه شبی😐😐بچه ۹ ماه تو شکم مادرشه بعد خون مادر تو رگهاش نیست و خون پدر تو رگها ...

خون مادر هم هست نگفتم نیست تخم پدره برای چی فامیلی پس با پدره؟ برای چی همه جا اسم پدره میخوان

کاربری دست دو نفره ✋️ 

😐☹️ یعنی چی بچه نصفش از مادره نصفش پدر.خاله مادر دوم بچس چون خواهر مادره ولی عمه چون زن داداشو غریب ...

از مادر هم هست ولی در اصلا تخم پدرشه پشت پشت پدره .خب شوهر خواهر هم غریبه س

کاربری دست دو نفره ✋️ 

من بعد مرگ مادرم خیلی دوست دارم ببینم اون طرف چه جوری و یه بار دیگه مادرمو ببینم من بعدمریضی مادرم د ...

خدارحمتش کنه عزیزم این دنیا پوچه.ولی مادر ک نباشه یعنی ادم دیگ هیچی نیس 

خون مادر هم هست نگفتم نیست تخم پدره برای چی فامیلی پس با پدره؟ برای چی همه جا اسم پدره میخوان

عزیزم اطلاعات تو بالا ببر 

تخم پدر و تخمک مادر با هم و اگه یکی نباشه بچه ای هم نخواهد بود 

همه جا این پدر هست چون اینجا ایرانه متاسفانه 

عزیزم اطلاعات تو بالا ببر تخم پدر و تخمک مادر با هم و اگه یکی نباشه بچه ای هم نخواهد بود همه جا این ...

نمیدونم شاید حرفت درسته ولی من برادر زاده ک ندارم اگه داشته باشم احتمالا بیشتر ب دلم بشینه. بچه خواهرم کوی برابر اصل پدره 

کاربری دست دو نفره ✋️ 

مادر نباشه آدم تو دنیا هیچی نداره و فکر کن الان خانواده شوهر استاتر چه حسی دارن

الان بنظرم بدترین حالو شوهر اسی داره ازهمه طرف تو فشاره.هم بخاطر زن و بچه خودش ک معذبن هم خانوادش ولی بنظرم اسی الان دیگ جا نزنه بهتره