2777
2789
عنوان

برا دختر سی و هشت ساله خواستگار شصت ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 148 پست
انقدر نگرفتنت داری میمیری همشم از لذت جنسی حرف میزنی چیزی که هیچکس اسمی ازش نبرد کمبوداتو جار زدی خو ...

خغه شو بابا مامانت داره میمیره تو برو نگاه تاپیکات بکن احمق بیا زر بزن گمشو هری، کمتر عو کو کن برات کسی استخون نمیندازه گشنه خانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر نگرفتنت داری میمیری همشم از لذت جنسی حرف میزنی چیزی که هیچکس اسمی ازش نبرد کمبوداتو جار زدی خو ...

فعلا تو بدبختی گشنه زیر خوابیت تموم شد یاد مهریه افتادی اره؟ گمشو طلاقتو بگیر چیزیکه تو براش له له میزنی منظورم پوله من دارم، یادت باشه اول تاپیک گفتم من خونه دارم بدبخت. از بس زندگی سگی داشتی تنها هنرتم ازدواجت بوده و بعدشم مهریه گرفتنت 🤣🤣🤣

خب با توجه به توضیحات ادامه تاپیکت اینک دختر نتونستی ازدواج کنه خیلی مشکوک حتما بررسی ماورایی کنه بعد اصلا با این پیرمرد ازدواج نکنه من اول تاپیکت نخوردند گفتی خیلی خاستگار دار

دوستان خیلی توهین میکنین به همدیگه واقعا درست نیست 

اون کاربر حقیقت جامعه رو گفتن بعضی اوقات طرف مجبوره تن به همچین ازدواجی بده 

شرایط آدما با هم قابل مقایسه نیست 

خیلی چیزها ممکنه 

من بابت قضاوت بی جا خیلی تاوان دادم شما نکنین

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

فقط امروز رو نبین اون دختر نیاز به آینده ازدواج داره هرچیم بشه صاحب یه خونه میشه

من به شخصه برام قفل همچین چیزی 

با فکر بهش حالم بهم میخوره 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

چندش چرا اونم ادمه دیگهاگه خیلی پولداره به نظرم ارزش داره اره

چی بگم 

واقعا تصور ی خانم جون کنار ی پیرمرد 😀

صلاح مملکت خویش، خسروان داند 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بهدخاطر ارث نهبه خاطر اینکه رفتارشو بلده ادم‌حسابیه سرد و گرم چشیده من بدم‌نمیاد

آدم حسابی میره با کسی ۲۲ سال از خودش کوچکتر که حای دخترشه ازدواج می کنه؟؟

تعریف تو از آدم حسابی اینه؟؟

عجیبه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️