2777
2789
عنوان

برا دختر سی و هشت ساله خواستگار شصت ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2109 بازدید | 150 پست
الان ازدواج کردی

نه مگه موندم من هم پول دارم هم خونه هم شغل ثابت، مونده ازدواج نیستم اگر همسن بود که بود نبود به سلامت. مونده دوست پسر و پیرمرد نیستم و با هردوش مخالفم. 

من فعلا خودم ۲۴ سالمه نمیدونم شایدم انگیزشون پوله شایدم واقعا اصلا خاستگار ندارن الان همسایه ما دوت ...

حقشه چون از 50 سالگی رفته خواستگاری 28 ساله فقط یکم فکر کن به کارش، اگر هرزه نبود براش خواستگار درست میفرستاد متاسفانه مردها اگر استیصال زنها در مورد ازدواج سواستفاده میکنن و همیشه طمع بدن یک زن جوان تر جای بچشونه دارن، زنهای ضعیف هم بله میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حف پیر مرد که از 50 سالگی میرفته خواستگاری دختر 28 ساله همینه اگر مرد بود براش خواستگار مناسب میفرست ...

دنیا انقدرام ایده آل و زیبا نیس

ولی در کل عزیزم خیلی صفر و صد به مسائل نمیشه نگاه کرد

متاسفانه شرایط بد جامعه باعث بوجود اومدن هگچین چالشهایی شده وگرنه چندسال پیش حتی به ذهننون این چیزا خطور نمیکرد ولی الان داریم زندگیشون میکنیم امیدوارم بدتر از اینا نشه🌹

دنیا انقدرام ایده آل و زیبا نیسولی در کل عزیزم خیلی صفر و صد به مسائل نمیشه نگاه کردمتاسفانه شرایط ب ...

دقیقا عزیزم 

خوب حتما مورد بهتری نبوده و اگر سن پایین بودن توقعات بالا بوده هر کس براساس شرایطش موردی رو انتخاب میکنه این خانمم بنده خدا اهل رابطه باز نیست اینایی که میگید ما عمرا قبول کنیم و مجردی می‌مونیم قطعا تنها نیستید بفهمید تنهایی چقدر سخته 

و در آخر این خانمم چندین بار قاطع حتی با توهین جواب منفی دادن و بازم آقا اومده 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

دقیقا عزیزم خوب حتما مورد بهتری نبوده و اگر سن پایین بودن توقعات بالا بوده هر کس براساس شرایطش موردی ...

عزیزم من 5 ساله تنها زندگی میکنم و اصلا تنهایی بد نیست که ازش تابو ساختین حتی دوست پسر چتی هم ندارم. خیلی هم عالیه من تنهایی را به  ازدواج با مرد هرزه و پیرهای هرزه منحرف ترجیح میدم. 

دقیقا عزیزم خوب حتما مورد بهتری نبوده و اگر سن پایین بودن توقعات بالا بوده هر کس براساس شرایطش موردی ...

عزیزم کمکشون کنید بهترین تصمیمو بگیرن چون همه کسایی که شعارگونه با این مساله برخورد میکنن حالا مجازی که هیچ توی اطرافیان ایشون فردا روز بخاطر مجرد موندن مشکلی براش پیش بیاد مثل تنها موندن یا موقع مریض شدن یا هرجایی که نیاز به وجود یه نرد هست هیشکی نمیاد و سراغی ازش نمیگیره پس صلاحشو درنظر بگیره و انتخاب کنه بعدش یه استخاره هم بکنه که خیالش راحت بشه

خواستگاره منحرف هست. از کجا معلوم شاید تمام خواستگارای دختره را همین میپرونده و پشت سرش حرف درست میکرده که اخر دختره برای خودش بمونه. 

عزیزم کمکشون کنید بهترین تصمیمو بگیرن چون همه کسایی که شعارگونه با این مساله برخورد میکنن حالا مجازی ...

ب استخاره تو امر ازدواج معتقدی؟

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

عزیزم من 5 ساله تنها زندگی میکنم و اصلا تنهایی بد نیست که ازش تابو ساختین حتی دوست پسر چتی هم ندارم. ...

پس روحیه خیلی قوی دارین همه مثل شما قوی نیستن

عزیزم کمکشون کنید بهترین تصمیمو بگیرن چون همه کسایی که شعارگونه با این مساله برخورد میکنن حالا مجازی ...

دختره میتونه بره با مرد 45 ساله ازدواج کنه خودش نمیخواد والا میتونه چون شاغله. 60 ساله براش بده فکر 10 سال دیگشم باشه که باید یک فسیل را جمل کنه تو خونه

من به ف ا ل حافظ خیلی اعتقاد دارم

اون روز داشتم آماده میشدم برم یه کار انجام بدم که خیلی مهم بود تو زندگیم ولی دودل بودم گفتم قبل از رفتن یه ف ا ل حافظ بگیرم بعد واقعا چنان صریح و واضح اومد که خشکم زده بود لباسامو دراوردم و نرفتم چون خودم اعتقاد و ارادت خاصی به حضرت حافظ دارم برا من جوابه حالا شما ببینید به چی اعتقاد دارین

عزیزم حالا من دارم این تاپیک میخونم میدونم از من نپرسیدین اما بسیار افراذ دیدم که با استخاره و خرافات ازدواج کردند و طلاق گرفتن. از نظر من به دختر خانم بگین منطقی باشه و دنبال خرافات نره هیچ وقت چون راهیه که واردش میشن تموم نمیشه. خیلی جاها هست برای ازدواج و همسان گزینی میتونن اشنا بشن دفاتر خاصی تو همه شهرا دارن ،خانم هم معلمه و شاغل و کیس مناسب تر براش پیدا میشه مجبور نیست با پیرهرزه ازدواج کنه که فقط بگن فلانی ازدواج کرد. خونه به نام زدن هم دلیل ازدواج نیست. 

دختره میتونه بره با مرد 45 ساله ازدواج کنه خودش نمیخواد والا میتونه چون شاغله. 60 ساله براش بده فکر ...

خب نتونسته دیگه عزیزم فک کن وقتی توی ۲۸ سالگی خواستگار ۵۰ ساله اومده قطعا یه تلنگر خورده بهش ولی خب ۱۰ سال زمات گذشته و هنوز محرده پس یعنی نشده یا نتوتسته

من خودم مثل شما قوی هستم و راحت روپای خودم میتونن وایسم حتی خیلی بیشتر از همسرم تونستم زندگی رو ببرم جلو تنها هم باسم هیج مشکلی ندارم پس فک نکنید اگه این نظرهارو میدم از موضع ضعف هست اصلا و ابدا

بلکه بخاطر تجربه و بالا رفتن درکم از زندگی واقعی هست همه مثل هم نیستن همه قوی نیستن پس نمیشه همه مثل هم عمل کنن