2777
2789
عنوان

برا دختر سی و هشت ساله خواستگار شصت ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2127 بازدید | 150 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به شرایط اقا و خانم داره

من اینجا یه عالمه تاپیک دیدم که با اختلاف سنی ۱۸ سال ۲۰ سال ازداج کرد دختر ۱۸ ساله با اقای ۳۸ ساله

و کلیم پز میدن تازه

خب اینم همون احتلاف سنیه که

من تو دوستام بودن که ۴۰ سالگی با اقای ۶۰ ساله ازدواج کردن اقا دو تا پسر بزرگم از ازدواج قبلیش داشت که دنبال درس و کار خودشونن و سوئیت جدا دارن

این خانم و اقاهم الان دو ساله متاهلن یکسره به خارج و گردش و تفریح و خرج کردن پولهای بازنشستگی اقا

۶۰ ساله هم قیافتا پیر نیست جوان هم نیست ولی پیر هم نیست

واقعا تهوع اور

کاملا موافقم پیر فسیل هرزه دنبال کامیابی از بدن یک زن جوان جایی که بره با یک زن نیازمند سرپرست خانوار 50 سال ازدواج کنه که خدا هم راضی تره، تو این سنم دنبال رابطه ج نسی با بدن زن جوانه. صدای کلنگ قبرش میاذ بازم به سک س با زن جوان فک میکنه چون هرزه هست. 

منکه ارامش دارم شما از طرف پیرمردها صحبت میکنید و نگرانشونین، شما هم موفق باشین. اگر پیرمرد 50 ساله ...

نمیدونم این همه عصبانیت از کجا میاد برامم مهم نیس 

کل حرفات سرشار از توهینه یا به من یا اون مرد یا اون دختر یا ...

برامم مهم نیس چون خیلی حرفات خامه سعی کردم بااحترام باهات صحبت کنم ولی فایده ای نداشت چون تو دنباا کسی هستی تا عصبانیش کنی که بتونی بیشتر خودتو خالی کنی و اینم یکی از مضرات تنها زندگی کردن هست احتمالا

حتی در این حد بلد نیستی که بدونی اینجا هرکس نظرشو میده و کسی قرار نیس اونیکی رو قانع کنه فاز روشنفکری برداشتی فک کردی چخبره میتونم جوری حوابتو بدم که ببینی همه بلدن مثل خودت باشن 

حتی اطلاعاتمم چرته برو آمار بگیر ببین چندتا ازدواج اینجوری هس که بخواد روی بافت جامعه تاثیر بزاره حتی نمیدونی شرایط اقتصادی و جمعیت بالای دهه شصت و خیلی چیرای دیگه باعث این مشکلات توی ازدواج شده پس دهنتو ببند برو با کسی که در حد خودته بحث کن 

دیگم جوابتو نمیدم چون خیلی سطح پایبنی و تنها هنرت مجرد بودنته

بسلامت

استارتر اگر این سوال برای خودته و فکر می‌کنی دنیا به آخر رسیده و تخم مردها رو ملخ خورده و دیگه کسی گیرت نمیاد سخت در اشتباهی. من دختر دیدم تو ۴۳سالگی با پسر مجرد هم سن خودش ازدواج کرده شغلش هم پایین تر از معلمی بوده ، شما شغلت مرد پسنده و حتی اگر زشت ترین ظاهر رو زمین هم داشته باشی که مطمئنم نداری باز هم موقعیت ازدواج خواهی داشت .

بستگی به شرایط اقا و خانم دارهمن اینجا یه عالمه تاپیک دیدم که با اختلاف سنی ۱۸ سال ۲۰ سال ازداج کرد ...

ببخشبذ مگر بازنشستگی چقدر پول میدن اینکه شما گفتی همش شد زندگی مادیات، چه لذتی داره با 20 سال بزرگتر جای پدر ادمه. چه احساسی وجود داره تو این ازدواجها همش پوله

تقصیر دختراست بس ک توقع شون کمه 

خداشاهده من 

چقدر زن میشناسم مثلا ی استاد داشتم حدود 50ساله 

بعد ازدواج کرده بود بچه هاش ک ازدواج کرده بودن از شوهرش طلاق گرفته بود خیلی زن خوبید بود دیگ میگفتی نمیتونم تحملش کنم باهم خیلی اختلاف داشتن هیچی از مرده نگرفته

بود .بعد پسر 40ساله مجرد خاستگاری بود 

خب چرا اونوقت دخترا ما چقدر ناامیدن 

اینهمه ادم مجرد 

نمیدونم این همه عصبانیت از کجا میاد برامم مهم نیس کل حرفات سرشار از توهینه یا به من یا اون مرد یا او ...

تو خودت کاملا چرتی و پول پرست و. عقده ارث و. مادیات داری مشخصه گدازاده ای برای من فاز برندار، برو دنبال ارث گرفتن از پیرمردها باش، دهن خودت را ببندی بهتره هیچی برای ارائه نداشتی جز تشویق به این ازدواجها در صورتیکه تهوع اوره، البته برای فرد نداری مثل تو خوبه به پولی میرسی. اتفاقا خیلی هنر دارم و شغل خوب که مجرد میتونم زندگی کنم و خونه بخرم نه مثل تو گدای پول پیرمردها 🤣🤣🤣 حرفات از وق سگ برام کمتره 

تو خودت کاملا چرتی و پول پرست و. عقده ارث و. مادیات داری مشخصه گدازاده ای برای من فاز برندار، برو دن ...

عزیزم با کسی بحث نکن که تنها هنرش مهریه خور بودنشه!!! به تاپیکاش نگاهی بندازی میفهمی دردش چیه 

ببخشبذ مگر بازنشستگی چقدر پول میدن اینکه شما گفتی همش شد زندگی مادیات، چه لذتی داره با 20 سال بزرگتر ...

اینا اول اشناییشون سنتی بود ولی بعد عاشق هم شدن یه مدت دختر بخاطر همین که بهش نگن رفتی با پیرمرد هی رد کرد ولی تهش نتونست دل بکنه و بله رو داد

در کل من شخصا اختلاف سنی بیشتر از ۷ سال رو تو سنین پایین و بیشتر از ۱۵ سال رو تو سنین بالا نمیپسندم

ولی اینجا خیلی دیدم دختر ۱۸ ساله دنبال اقای ۴۰ ساله بوده و داعیه دار عاشقی

خب اینم مشابه همونه چرا انقدر زن ستیزیم که دختر ۱۸ ساله حق داره عاشق هرکی میخاد بشه چه از روی عشق حقیقی چه دنبال پول و مادیات

ولی دختر ۳۸ سالمون به خیلی از گزینه هاش که بخواد فکر کنه انگ میخوره که دنبال پیرمرده دنبال مادیاته و..‌.

عزیزم با کسی بحث نکن که تنها هنرش مهریه خور بودنشه!!! به تاپیکاش نگاهی بندازی میفهمی دردش چیه

میدونم عزیزم اینا پول نجس مفت میخوان بخورن گداهای بدبخت هیچی ندارن دنبال پول مفتن هیچ هنری ندارن هیچ تحصیلاتی ندارن هیچ شخصیتی و جایگاه اجتماعی ندارن. 

تو خودت کاملا چرتی و پول پرست و. عقده ارث و. مادیات داری مشخصه گدازاده ای برای من فاز برندار، برو دن ...

انقدر نگرفتنت داری میمیری همشم از لذت جنسی حرف میزنی چیزی که هیچکس اسمی ازش نبرد کمبوداتو جار زدی خودتو رسوا کرده برو گورتو گم کن 

مطمین باش همون ۶۰ ساله به امثال تو نگاهم نمیکنه از بس بدذات و بی ادب و بی صفتی 

تو برای عذاب کشیدن خودت واسه خودت بسی 

این تاپیک تورو یاد بدبخت بودنت انداخته براهمین انقدر عکس العمل نشون دادی برو بخز توی تنهاییت نیا بیرون که بوی تعفنت هما جارو میگیره تا فرداهم واق واق کنی نمیام ببینم چی زر زدی 

خوش گلدین