2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 177862 بازدید | 1544 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیف که من دارم توی این دنیا می‌سوزم دوست دارم خدا همینجا جلو چشمم آتیشش بزنه قیامت رو نمی‌خوام

آتیش قیامت خیلی بدتره عزیزم اونطوری بیشتر دلت خنک میشه

اینجا نهایت چند سال تو آتیش باشه اونجا تا راضی نشی ازش هزاران سال تو عذاب دردناک میمونه

اگه خرجی میده بهتون و‌برای خورد و‌خوراک و لباس مشکل ندارید با شرایطی که شما دارید هرگز خونتون رو ترک ...

عشق و محبت تعطیل همرو جوونی تعطیل ...مثل مرگ تدریجیه اما همتون همینو گفتین بدبخت ما زنا انگار تو این دنیا باید هرز بود که شاد و خوشبخت باشی

چقد پست فطرته .ما حداقل شوهر خیانتکارمون رومون غیرت داره و نمیذاره کسی بگه بالای چشمون ابروه

همین دیگه .وقتی میگم درد من از خیانت بدتره باور نمی‌کنید لااقل شماها به هر کی بگید میگن اون خیانت کرده من چی بگم که شوهر خواهرم صد در صد میگه تا زنه کاری نکنه شوهرش این حرفها نمیزنه.

آبروی من و خواهرم رو با هم برد توی این دو ماه به کشتن اون کشتن خودم کشتن خودم و بچه ها به همه چیز فکر کردم اما واقعا حس کردم دیوونه دارم میشم 

سلام عزیزم من معمولا پیام نمیزارم و فقط می‌خونم اما الان اسم دوتا بچه اومد قلبم درد گرفت….خوب گوش کن ...

چقد خوب صحبت کردی اسکرین گرفتم از پیامت که اگه خشم اومد سراغم پیامتو چند بار بخونم

جاشو بیشتر از یکسال جدا کرده چطوری حامله شدی پس

از طریق تنفس دهانی

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.