2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 177827 بازدید | 1544 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلاممنم چند ماه پیش توی زندگیم یه اتفاق وحشتناک افتاد شوهرم کاری باهام کرد که از خیانت بدتر و وحشتنا ...

من همیییشه میگم بدترین و تلخترین احساسی که ینفر میتونه تجربه کنه چه زن چه مرد خیانته مگه بدتر و وحشتناکترین از خیانت هم داریم واقعا کنجکاو شدم اگه دوست داشتی بگو

چرا فکر می‌کنی چیزی از من کمتره!!!اتفاقا من اصلا به این موضوع فکر نمیکنم و خداروشکر عزت نفسم پایین ن ...

سلام.من تاپیکتو خوندم با تمام وجود درکت  میکنم.. چی میگی. من هم در خیانت کشیدم منتها من مثل تو علنی نکرده بود. و فقط دو شبی خونه نبود به دروغ به من گفته بود با دوستاشه بعدن فهمیدم. ولی هیچ وقت یادم نمیره... ببین کاش حتی شده بری خونه ی بابات سه روزی اونجا مجبور بشی  مادر زن تحمل کنی بکن ولی بچه ها رو نبر تا بفهمه به خودش بیاد بچه بدون مادر نمیشه و اونم نمیتونه به غلطش برسه وقتی بچه ها ت باشن بلکه بی شرفی از سرش بیوفته وقتی هستی خیالش راحته.. دوم اینکه ذکر لاحول و لاوقوة الا بالله علی العظیم  زیاد بخون و ذکر لاتقنطو من رحمة الله... یعنی برامن معجزه شد روح ورورانم بهم ریخته بود قسم می‌خورد ترکش کردم ولی دروغ میگفت.. خلاصه اینقدر خوندم تا یکدفعه معجزه شد بعد نمازهات آخرش ب گو خدایا من فقط تورو دارم ناامیدم نکن مهر و محبت شوهرمو بهم برگردون رو قند  غذا شیرینی ذکر یا ودود رو بخون به خوردش بده مطمن باش تاثیر داره زیاد بخون من شاید 3ماه شد این ذکرها رو خوندم ولی بقران معجزه شداینقدر با گریه خوندم از خدا خواستم بینشون دنیا قیامت بندازه  یعنی دقیق شبی که قرار گزاشتن فرداش باهم برن تهران اومد خونه رفت حموم باهاش رفتم ازش خواستم ترک کنه بخاطر بچه ها هام یا طلاق یا ترک اون زن همون تو حموم قسم خورد گفت دیگه سمتش نمیرم بیرون اومد گفتم باور نمیکنم باید دست رو قرآن بزاری گزاشت و واقعا تموم کرد. ولی هنوزم میگم بخاطر بچه هات هم شده نقش بازی کن رابطه میدونم سخته ولی باهاش داشته باش فقط با کاندوم یه مدت جوری وانمو د کن که اصلا پای کسی در میون نیست. یه کم مهربون تر رفتار کن بخدا به خودش میاد تو هر بار دورش میکنی اون بیشتر میره سمت اون هرزه تو برگ برنده  ت بچه هاتن مطمن باش تو میتونی الان موقع قهر و متلک نیست موقع فیلم خوب بازی کردنه 

بخدا تو این چند ماه با همین طرز فکر زندگی کردم اما نمیشه در من نیست به مرحله جنون رسیدم

هیچ جا امن تر و بهتر از همون خونه ت نیست  بشین با بچه هات زندگیتو بکن بازم صبرکن اوضاع اینجور نمیمونه مطمئن باش همه چی درست میشه 

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

اسی نمیدونم پیامم رو میخونی یا نه ولی خواهش میکنم بچه هات رو رها نکن

بچه بدون مادرش بی پناهترین ادم دنیاس،شوهرت ک خونه نمیاد فک کن اصلا نیس فک کن جدا شدی ولی ی خونه هست ک با بچه هات توش زندگی می‌کنی ،سعی کن ی کار ومهارت یاد بگیری و ب درامد برسی و بچه هات رو بگیری زیر پر و بال خودت

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   
عزیزم خیلی برات ناراحت شدم واقعا تا کسی درد خیانت رو نفهمیده باشه نمیتونه درک کنه مادرشوهر من الان 5 ...

دقیقا اشتباه ترین کار ممکن تحمل کرد مرد هوس باز و بی لیاقته

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
شاید خدا بیرون از این خونه برام آرامش گذاشته تا نرم که متوجه نمیشم

چرت و پرت نگو 

بچه زاییدی مسئولیت گردن بگیر

ینی چی ک میخوام برم

میری پارک بخوابی؟

شهره شهر شی

عجیبه واقعا

شوهرت ازت رابطه میخواد 

خودتو بکن توو چشمش

زندگیتو تقدیم اون سلیطه نکن

اون برنمی‌گرده اون بمن حرفای خیلی زشتی زده در حالی که هر چی نباشه من زنشم برگشته منو حواله این مردو ...

وااای شوهرت یه حرومی بی غیرته و رفیق ناباب و مشروب عقل از سرش پرونده و خوب و بد زندگی و نمیفهمه .

باید با یه روش زور و تهدید برگردونیش به روند عادی زندگی تون 

حالا شکایت ، درخواست نفقه یا هر چی که لازمه 

بهتره با یه مشاور حقوقی در این باره صحبت کنی تا خوب راهنماییت کنه 

بچه شش ماهه شیر خوار و کجا بزاری بری مگه میتونی دلت میاد؟! وقتی سینه هات پر شیر میشه دلت آتیش میگیره دختر !" 

بحق خانم زهرا همسرت سر عقل بیاد و برگرده به زندگی تون