2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 156769 بازدید | 1367 پست
تروخدا وقتی چیزی نمی‌دونین قضاوت نکنین تو کامنت دوستان که سوال شد توضیح دادم شوهر من قبل مهر پارسال ...

میشه بپرسم شغلش چیه؟ عزیزم باغصه خوردن بهش نشون میدی ک ضعیفی باید شاد باشی اهنگ شاد گوش بده برو بیرون پیاده رویی بچهاتو ببر پارک کاری کن ک ونش بسورزه

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه، صبر کن! 🙂👌🏿️توقَرارنیس‌بِه‌همه‌چیزوهَمه‌کَس‌[اَهمیت‌]بدی!

تروخدا وقتی چیزی نمی‌دونین قضاوت نکنین تو کامنت دوستان که سوال شد توضیح دادم شوهر من قبل مهر پارسال ...

شرمنده عزیزدلم نمی‌دونستم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش فکر میکنم با رفتن تلنگری میشه که شوهرم درک کنه وقتی خونه نیست و پی عشق و حالشو من مفت خور نبو ...

منم همین فکرو میکردم

بخدا اشتباهه مردی ک خوب باشه خودش خوبه

بری بدتر میشه

اسمم پیچید ک ول کرده رفته

من شدم بد

بشین خواهرم درکت میکنم قلبت داره مچاله میشه ازاین بی تفاوتی

ولی فعلا دووم بیار

بچه ات کوچیکه هنوز گناه داره

بشین خودتو قوی کن

یه شغلی یادبگیر

لااقل درامد داشته باشی

ببین الان بری میدونی چی میشه؟ 

نمیتونی باز مجبوری برگردی 

بخدا برمیگردی و بدتر تحقیرمیشی ک خودت اومدی

این مردی ک میگی بعد یکسال رفتی پیشش بیرونت کرد بری اهمیت نمیده میره یکی دیگه رو میاره جات وبچه هات غذاب میکشن

میتونه شکایت کنه ازت ک خونه رو ترک کردی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بله داد زدم گریه کردم فحش دادم تهدیدش کردم که خودمو میکشم رفتم بیرون چندساعت قدم زدم فکر کردم ولی آخ ...

۴سال والای چقدر زیاد من تا الان که یسال و یماه دارم نابود میشم اونم که تازه پنج ماهو خورده آیی فهمیدم تا اونموقع که از بین میرم شایدم اصلا شوهرم ولش نکنه و تا ابد باهاش باشه و بچه دارم شن

خب مردی که زنش و نخواد و کس دیگه اییرو بهش ترجیح بده پس من بهش چی بگم التماس کنم باهام بمونه

اصلا دیگه باهاش حرف نزن و بحث نکن 

سعی کن هر کاری که فکر میکنی حالت رو کمی بهتر میکنه انجام بده ...پیام بده بهش بگو بچه ها لباس گرم میخوان پول بگیر ..

بگو براشون اسباب بازی بگیره ... بگو دارو میخوان و ....بگو گوشت نیست برای بچه ها غذا بپزم ....ازش به هر روشی پول بگیر 

در نظرت من باشم افسرده تر نمیشن همین امروز قبل رفتن دعوا افتادیم و فقط فحش میدم بهش چون روان من بهم ...

چرا عزیزم بهت حق میدم اصلا قضاوتت نمیکنم 

ولی تا جایی که میتونی بچه هاتو از خودت دور نکن 

خواهر من سالها پیش طلاق گرفته بود یه پسر داشت پیش پدرش زندگی میکرد بچه هم نبود موقع طلاق ۱۵ سالش بود

از بس پدرش بد اخلاق بود به همه چیش گیر میداد حتی اجازه نمی‌داد مادرشو ببینه الان دو ماهه که خود کشی کرده

دیگه خواهرم هر روز میمیره زنده میشه میگه کاش هر روز کتک می‌خوردم اما طلاق نمیگرفتم 

خب مردی که زنش و نخواد و کس دیگه اییرو بهش ترجیح بده پس من بهش چی بگم التماس کنم باهام بمونه

نه عزیزم تو فقط بخاطر بچه هات می مونی کاری که خیلیامون انجام دادیم

می دونم خیلی سخته شرایطتت ولی اینو بدون تو بری شوهرت اون دختر از خدا بی خبر رو میاره سر زندگی ای که چند سال تو زحمت کشیدی جمعو جورش کردی میاره نامادری بچه هات میکنه این خیلی دردناکه

بمون برای خودت و بچه هات زندگی کن مطمین باش شوهرت برمیگرده از کارش پشیمون میشه این هوسا زود گذره

می دونم خیلی سخته از خود خدا بخواه بخاطر بچه هات بهت توان تحمل بده اون طفل معصوما گناه دارن

مشاور نهههههروانپزشک قرص مصرف کن تا حالت خوب شه حال ما دیگه از نصیحت و مشاوره گذشته دختر خوب

خب اگه اسم قرصی می‌دونی بگو تهیه کنم باز الکی پول روانپزشک ندم 

من شهر غریبم برادر ندارم خواهرم که میگه بمون حتی میگه شوهرم نفهمه انقد که می‌ترسه فامیلم دوسندارم جر ...

خواهرت درست میگه

چون وقتی همه بفهمن قبح این جور کارا میریزه اونوقت علنی انجام میده 

اخه اصلا کنار مانیست وقتی خونه هست تو اتاق در بسته داره چت می‌کنه باهاش یا تلفنی حرف میزنه

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم واقعا تا کسی درد خیانت رو نفهمیده باشه نمیتونه درک کنه مادرشوهر من الان 50ساله داره با پدرشوهرم زندگی میکنه میگه از همون دوران عقد رفت جای دیگه خواستگاری و کلا آدم تنوع طلبی بود یعنی کارش با یکی و دوتا حل نمیشد یه عمری بخاطر بچه هاش باهاش ساخت تحمل کرد یا بلد نبود باید چیکار کنه من 5ساله ک عروس این خانواده شدم لحظه ب لحظه آب شدن مادرشوهرم و دیدم یه وقتایی یواشکی میریم سر گوشی پدرشوهرم می بینیم اووو چند نفر و داره پیام هاشو میخونیم عین پسرای 18ساله قربون صدقه اونا میشه اما دریغ از ی محبت ب زن خودش ،مادرشوهرم تو این سن شاید بالای 10بار اتاق عمل رفته رسما پکیده بیچاره همش بخاطر فشارهای عصبی ک بهش وارد شده همه مریضی و دزدی گرفت اما پدرشوهرم با اینکه چندسال پیش تصادف کرد و نخاع اش مشکل پیدا کرد و الان درست هم نمیتونه حرکت کنه اما خیلی جوون و سرحال تر از خانمشه اینو گفتم ک بدونی کسی ک از الان خیانت میکنه تا آخرش همینه بیخودی نشین خودتو بسوزون ب پای اون ک فکر کنی ی روزی درست میشه چون مثل مادرشوهر من ی روزی ب خودت میای می بینی 50ساله باهاش زندگی کردی سوختی بخاطر بچه هات اونا همه سروسامون گرفتن و تو تنها موندی با بار غم این مشکلات خودتو نجات بده 

عزیزم وقتی همه میگن صبر کن بخاطر بچه هات و ب فکر چاره باش 

راه حل در رفتن نیست یه چیزی میدونن 

شوهرت اگه پول پرستار نداد و بچه ها زیر دست اون زن هرزه بزرگ شدن خوبه؟

نه...پس وقتی از خونه برو ک کار داشته باشی 

طلاقتو بگیری حضانت بچه ها را بگیری و با اونا برو

تو خونه ت بشین به خودت برس با بچه هات شاد باش اصلا محل سگش نده فکر کن مرده.....بالاخره  خودش میاد به غلط کردن....آخه با وضعیت گرونی  کجا خودتو آواره میکنی...بشین تو خونه ت اگه قراره کسی بره اونه نه تو... فقط ازش خرجی و پول بگیر وسلام...خواهرشوهرم مشابه شما بود طلاق گرفت خونه باباشه بااینکه باباش بهش میرسه ولی الان داغونه تنهایی دوتا بچه بزرگ میکنه الان با ۳۵سال سن آرتروز گرفته عصاب روان هم داغون...نکن بشین خونه ت...خدا لعنت کنه مردا و زن های خونه خراب کن رو....