2777
2789
عنوان

خانما شدیدا ب کمکتون نیاز دارم

457 بازدید | 33 پست

شوهرم خیییییلی دور برداشته لطفااااااااا

راهکارهای اساسی برای کم محلی بگین که بسوزه 

مثلا یکماه همینا که شما میگید کلن پیش ببرم

فقط راهکار بدین ممنون حال توضیح ندارم

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

کم محلی راه صحیح نیست 

شما سعی کن با انجام درست وظایف به عنوان یه زن  و عکس العمل درست و بموقع در مقابل دور ورداشتنای شوهرتون ، اون رو نسبت به اشتباهاتش اگاه کنی 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه وقتی ازبیرون میاد سلام بده ولی دیگه باهاش حرف نزن هرچی پرسید کوتاه جواب بده 

غذات همیشه آماده باشه که بهونه نباشه دستش خونه هم مرتب باشه ولی نه زنگ بزن نه اس بده 

یجوری خودتو سرگرم کن دیرترازش برو تو رخت خواب بادوستات و خانوادت بگو بخند خوش باش 

اینم بگم تو چشاش نگا نکن این خیلی خوبع

همیشه وقتی ازبیرون میاد سلام بده ولی دیگه باهاش حرف نزن هرچی پرسید کوتاه جواب بده غذات همیشه آماده ب ...

ممنون رأسی اگه کاری چیزی داشته باشم مثلا بیرون رفتنی چیزی اونم ازش نخوام چون باید باخودشم برم تنها عصبی میشه

گردش چی میتونم بگم بریم یا اونم کنسل

کم محلی راه صحیح نیست شما سعی کن با انجام درست وظایف به عنوان یه زن و عکس العمل درست و بموقع در مقا ...

اون تو وظایفش خییییلی کوتاهی میکنی ولی من بایدددد همه رو انجام بدم

بازی روانی واست درست کرد اصن محلش نده، سعی کن وظایف خانه داریتو انجام بدی تا جای حرفی باقی نمونه ، به خودت برس و با خانواده یا دوستات وقت بگذرون، کتاب بخون. سعی کن بیشتر سکوت کنی

بازی روانی واست درست کرد اصن محلش نده، سعی کن وظایف خانه داریتو انجام بدی تا جای حرفی باقی نمونه ، ب ...

ببین تو این وضعیت چجوری نیازمو رفع کنم مثلا خریدی بیرونی اینا

اون تو وظایفش خییییلی کوتاهی میکنی ولی من بایدددد همه رو انجام بدم

کوتاهی کردنشون تعمدی نیس، از سر نادانیه شما به عنوان یه زن دانا میتونین با رفتارتون ایشون رو به راه بیارین 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

کوتاهی کردنشون تعمدی نیس، از سر نادانیه شما به عنوان یه زن دانا میتونین با رفتارتون ایشون رو به راه ...

دقیقا چجوری ؟