قرار بود جهازمو بفروشم اما نمیدونم چرا دیگه حتی فروش یا نفروختنشم برام مهم نیست قبلاً شوهرم در هفته دو شب خونه نبود و الان مدتیه که شاید دو شب خونه باشه بودنش هم مثل نبودنشه چون بمن و بچه ها توجهی نداره ...جایی برای رفتن ندارم اما ساکمو آماده کردم و فردا میرم برام دعا کنین جهازمم مثل تموم چیزایی که این مدت ازم گرفت مال خودش
اگه مهریه ام همون یه سکه رو میداد باز خوب بود اما نمیده میگه هر وقت رفتی دادگاه همون جا میری بیرون ...
برو از دادگاه درخواست وکیل معاضدتی بکن وکیلهایی که رایگان هستن و از بی بضاعتها پول نمیگیرین و رایگان هم مشاوره میدن هم وکالتتو به عهده میگیرن اگه داشته باشه ازحلقش میکشن بیرون نگران نباش..ولی شوهر توام خیلی زرنگه معلومه که خیالش راحته که تو مظلومی بدتر ازمن...ببین گلم منم هیچی هیچی نداشتم بخدا با بدبختی صدملیون جور کردم که اول قایمکی بزارم برم یه جایی رو کرایه کنم که این دستش به من نرسه بعد برم درخواست طلاق بدم چون تهدیدم میکنه نمیشه وقتی توخونه این شمرا زندگی میکنیم کاری ازپیش ببریم..برای همینم اگه هیچ پولی نداری میتونی بری بهزیستی شرایطتتو بگی شاید کمکت کردن یا بری جایی پرستار سالمندی چیزی بشی که جا داشته باشی اینجوری هم حقوق میگیری هم غذا وسرپناه داری .فقط بچه هاتو میخوای چیکار کنی ؟
من از خدامه تکلیفمو مشخص کنه و دیگه اصلا پیام تا چشم بهش نیفته اما متاسفانه میاد خونه گهگداری مثلا د ...
دقیقا گلم این همه مرد سالم و خوب تصادف میکنند میمیرند موندم امثال شوهر شما چرا تو دنیاند و جامعه را به گند کشیدند خودش میره خیانت میکنه بعد شما را حواله مردای دیگه میکنه این مرد که این مدل فکر و حرف میزنه اصلا به درد زندگی نمیخوره حتی اگه پشیمون بشه و اون زن را ول کنه به پاتون بیفته ارزش نداره. باور کن اگه شما ناپاک بودی دور ازجونت حاضر بود باهات کاسبی کنه بس که پست فطرته. کاش حامی و پشتیبان داشتی با یه وکیل صحبت کن.