اگه جایی داشتی میگفتم برو ولی حالا ک نداری،درخواست بده یه کانال ایتا برات بفرسم همسرداری قرآنی،خدا بهت میگه چکار کنی از سردرگمی نجات پیدا میکنی
مثلاً یه تیکه اش که خودمو خیلی آروم کرد این بود که زندگی با این مرد که تا همیشه نیست،یه زندگی ابدی که با این نخواهی داشت
چند سالشه؟نهایت تا 60سالگی هم زندگی مشترک داشته باشید
زندگی انسان ابدیه و آخرت هم ادامه داره،ولی زندگی مشارکت با این ابدی نیست و درنهایت تموم میشه
فکر کنم همسر حضرت لوط بوده که خیلی بد بوده و اذیت میکرده و ناپاک بوده
به حضرت لوط میگن چرا طلاقش نمیدی از دستش راحت شی؟میگه چون چیزی که از تحمل این زن بد بهم داده میشه،خیلی بیشتر از چیزیه که با طلاق دادنش بهم داده میشه
یعنی درسته که با طلاقش راحت میشم ولی با تحملش واسم چندبرابر اجر نوشته میشه
تو هم مطمئن باش که خدا همه چی رو میبینه و ذرة المثقال حساب میکنه چه برای تو و چه شوهر ناپاکت
اگه جایی داشتی بری میگفتم برو،ولی حالا بری که چی بشه؟خونتو ول کنی بری اون زن بیاد صاحبش بشه؟بچه هات بیفته زیردستشون کتک بخورن؟یه لقمه غذاشون نده؟خودت بری کجا؟نکنه دورر جونت بلا به نسبت بخاطر فشار مالی برسی به تن فروشی؟و دنیا و آخرتت از دست بدی؟نکنه دور از جونت بلا به نسبتت برسی به خودکشی دنیا و آخرتت از دست بدی؟
هروقت که فشار بهت وارد شد فقط با خودت فکر کن که کی پیش خدا عزیزتره؟کدومتون پیش خدا عزیزتره؟
کدومتون جاودانه میشه؟کدومتون آخرت گرفتار خشم خدا و جهنم میشه؟
فکر نکن که اووووووووو حالا کو،،،،،نه بخدا خیلی نزدیکه مگه چند سال آدم عمر میکنه،نصفشم که رفته
بشین تو خونت حداقل بچه هات آرامش دارن،خودت سقف بالا سرته
فقط وقتی به رفتن فکر کن که اول بری دنبال یه حرفه یاد گرفتن بعد یواشکی که نفهمه پولاتو جمع کنی و بتونی بچه هاتون ببری پیش خودت
اصلا چه دیدی شاید تصادف کرد هرچی داره و ندارن هم گیرتون اومد راحت شدی
حالا چرا مهریت یه سکه هست دختر؟مهریه پشتوانه زنه
با یه وکیل یواشکی مشورت کن،وکیله زن باشه که از احساسات سواستفاده نکنه
بهش شرایطو و خیانت و معتادی شوهرت و زگیل بگو
فکر کنم دولت خودش میاد طرف تو هم طلاقت غیابی میگیره بخاطر معتادیش حتی اگه خودش میاد دولت طلاقتو میگیره
و هم خونه رو شاید بدن به بچه هات و بگن پیشش بمونی نمیدونم باید بپرسی
این نکبت هم که گفته اول از خونه برو بعد اقدام کن واسه مهریه چون میخاد برات عدم تمکین بزنه بگه زنم خونه رو ترک کرده بخاطر همین نیاز جنسی داشتم وارد رابطه شدم با کس دیگه
اگه برات عدم تمکین بزنه هم میتونه بدون اجازت و بدون رضایتت زن بگیره اونم ازدواج دائم و هم میتونه مهریه نده
در صورتی که اگه بمونی و شکایت کنی کاری از دستش بر نمیاد
اگه هم دست روت بلند کرد سریع زنگ بزن 110 بیاد صورت جلسه کنه سریع هم تا آثار کتک نرفته برو پزشکی قانونی
حتی برا طلاهاتم با وکیل حرف بزن فکر کنم بتونی ازش پس بگیری و در عوض دونگ خونه بزنی به نامت
فقط اولین کاری ک میکنی با یه وکیل حرف بزن
اگه کانال ایتا هم خواستی درخواست بده واست بفرسم خیلی بهت آرامش میده