2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 177752 بازدید | 1543 پست
من هم دقیقاً همین شرایط رو داشتم هنوزم با اینکه جایی نمیره ولی میفهمم با گوشی در ارتباطه یا شاید به ...

چقد خوبه به این مرحله رسیدی پس چرا من نمی‌رسم چرا من بی تفاوت نمیشم وقتی همسرم اصلا برای من نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر شما نباشید ،شوهرتون هم نباشه ،اونوقت این دوتا بچه پیش کی قراره بمونن؟ خانواده همسرتون حوصله دارن ...

اخه موضوع آینه از بس قرص و این چیزا میخوره اصلا حرفاش سنخیت ندارد باهم یبار میگه پرستار میگیرم یبار میگه میرم زن میگیرم بخدا خودشم نمیدونه چه میکنه

عزیزم امیدوارم خدا بهت ارامش بده و به نظرم دعا رو دست کم نگیر اینجور چیزا واقعیه سعی کن از کسی یه پولی بگیری یا از همون جهازت یدونه چیز کوچیک تو دیوار بفروشی و پولش رو بدی به دعا

اینطور نیست تو مادر بدی نیستی به خدا که هر کسی یه تحملی داره . بمیرم برات خواهر قشنگم . کاش خدا نگاه ...

برام دعا کن حداقل آرامش ببینم دلم آروم بگیره از فشار این غصه نترکه

لطفا بیشتر بگو چطوری آخه !!!؟ آخه خیلی سخته مثلا ممکنه الان قبول کنم بعد یکساعت بعد میگم اگه بودم حا ...

به چیزای مثبت فکر کن عزیزم 

مثلا فکر کن اگه فردا شوهرم افتاد مرد و هر چی هم داره رسید به منو بچه هام چی؟؟؟

اگه زنه افتاد مرد چی؟؟؟

یا حتی زنه کیس بهتر پیدا کرد و با اون ازدواج کرد و از شرش راحت شدم چی؟؟؟

شما پیام دیدی متوجه شدی که واقعا خیانته؟ببخشید اینو میپرسم شوهرت سرد شد یعنی اصا نزدیک شما نمیومد خو ...

نه صحبتاشونو گوش کردم ما قبل خیانت هر شب باهم رابطه داشتیم یا حداقل چهار بار در هفته اما بعد این جریان خیلی کمتر شده بود چون با اون همش رابطه داشت  و رابطه نداشتن بامنو استرس کاریش می‌گفت خدا لعنتش کنه

چرا شما بری اون نیست و نمیاد اون کلا بره با بچه کجا میخوای بری

خب بدیش اینه گفتم خرجی بچه ها رو بمن بده تو کلا برو با همون زن زندگی کن اما اینکارو نمیکنه فقط میخواد اذیتم کنه لذت می‌بره من اینطور درد میکشم 

عزیزم امیدوارم خدا بهت ارامش بده و به نظرم دعا رو دست کم نگیر اینجور چیزا واقعیه سعی کن از کسی یه پو ...

منم حسم اینو میگه اما انقد از درون پر از دردم که میگم حیف پول که برای همچین مردی هزینه کنم

منم حسم اینو میگه اما انقد از درون پر از دردم که میگم حیف پول که برای همچین مردی هزینه کنم

بیشتر به این فکر کن که اگه زندگیت خوب شد چی ذاتا با پول اون عملا نمیتونی کاری کنی پس اخرین شانست رو هم امتحان کن

به چیزای مثبت فکر کن عزیزم مثلا فکر کن اگه فردا شوهرم افتاد مرد و هر چی هم داره رسید به منو بچه هام ...

انگار این چیزا برام غیر ممکنه چون خیلی از خدا تک تک این چیزایی که گفتی رو خواستم اما خوب هر روز اونا خوشحالترن و من افسرده و پژمرده تر