2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 165362 بازدید | 1403 پست
همون تایم که خونه هست هم تو اتاق می‌ره و درو قفل می‌کنه و من دیگه تحمل این شرایط و ندارم دیشب خونه ب ...

اسی اگه هنوز نرفتی بنظرم قفل خونه رو عوض کن 

درو براش باز نکن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم امیدوارم خدا بهت ارامش بده و به نظرم دعا رو دست کم نگیر اینجور چیزا واقعیه سعی کن از کسی یه پو ...

چه چیزه بدی چه کاره بدی 

چرا دعوتش میکنی شیطون رو وارد خونش کنه؟! 

اون مرد چه لیاقتی داره که بخواد کناره خودش نگهش داره؟! دعا بگیره که هم خودش بدبخت بشه هم شوهرش هم بچه هاش؟! همه میدونن که اینچیزا واقعیه چون با کمک شیاطین و اجنه انجام میشه حالا کمک خدا بهتره یا شیاطین؟! شیاطین بیشتر به فکر صلاح انسان هستن یا خدا؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من که میگم این مرد ارزش موندن نداره

حیف آدم که عمر و جونیش رو پای اینجور مردها بزاره

اصلا هم که چند سال دیگه پشیمون بشه دیگه ارزش نداره برا ادم

ولی خب اسی تو باید خودت نجات بدی

نه اینکه ازچاه دربیاری بیافتی تو یه چاه بزرگتر

تو الان مادري مطمئن باش بریم یه آسایش هم که برسی آرامش نداری چون بچه هات پیشت نیستن

همون که لقبه میگن فعلا یکم مدارا کن 

یکم با سیاست پول جمع کن 

بزار یکم بچه هات بزرگ بشن 

سرکار برو 

و جدا شو

تو هدفت نزار آدم کردن شوهرت 

فقط هدفت بزار جداشدن

ولی از راهی که کمترین آسیب به خودت و بچه هات بزنی

ول کنی بری جز آوارگی هیچی نصیبت نمیشه

تازه دلت هم پیش طفل های معصومت هست همه اش

فکر نمیکنی اگه برم همسرم ممکنه برای اومدن به خونه و نگهداری بچه ها. ازم خواهش و تمنا کنه و شاید یه ت ...

مثلا خواهش هم بکنه. فکر میکنی یهو دگرگون میشه و ولش میکنه؟؟؟ بازم نهایت بگه به همون منوال ادامه بده و خرجی بده.

ولی اگه خودت بری و جای نداشته باشی و مجبور بشی برگردی، فکر کردی که چقدر کوچیک و خار میشی پیشش و از این به بعد دیگه یه ذره هم بهت اهمیت نمیده؟؟

بخدا قبل این کارا رو کردم ببخش اینو میگم اونموقع رابطه داشتیم یجوری باهام حرف میزد که انگار فقط با م ...

اره حق داری ادم حالش بهم میخوره وقتی بهش فکر میکنه. ولی بعضی وقتا ادم مجبوره مجبور به خاطر بچه ها و حفظ زندگی. شایدم واقعا حرف زدنش راحته و ما خودمون باشیم هم نتونیم جلو خشم خودمون رو بگیریم وبراش عشوه بیایم و تحویلشم بگیریم این مردای عتیقه رو. ولی چاره ای نیست.

یکی از اشناهای ما خیابنت کرد و وقتی زنش فهمید که یه بچه از زن دوم داشت و دومی رو هم بار دار بود زن دومیه.   ولی الان مثل چی پشیمونه و اصلا زن دومی و بچه هاشو ادم حساب نمیکنه و عاشق زن اولشه.  

ولی خوب همه چی تو ادم میمیره دیگه چه فایده

ببین گلم میفهمم برگشتت سخت شده ولی سعی کن یکم نرمش نشون بدی مثلا انصراف بدی از طلب مهریت . برگردون ب ...

یبار دیگه اینکارو کردم چیزی عوض نشد و همیشه بخاطر درخواست مهریه سرکوفت میشدم و به خودش حق میداد هر کاری بکنه 

خیلی شرایطم سخته دعام کنید شاید گشایشی شد

همه چیزمو گرفته همه چیزمو تو وجودم کشته اعتمادم و احساسمو پولمو طلامو عمرمو دیگه جهازم هیچه پیشش

طلاهاتو چرا دادی؟؟؟ ببخشید اینقدر مستقیم و رک میگم، ولی چرا بچه ها باید تاوان حماقت های تورو بدن؟ اتفاقا باید بمونی و مراقب اونا باشی!