2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 176617 بازدید | 1526 پست

استارتر از خونت نریا به هیچ عنوان راهو باز نکن برای هر کسی که باعث این رفتارای شوهرت شده مادرشوهره یا یه زن دیگه هر کی و هرکی بگو خرجمو بده برو پی کارت تو که میدونی نمیاد پیش یه زن دیگه ست اونم شاید چرا میخوای بری پیشش بخوابی که بخواد تحقیرت کنه تو نباید محل بدی تا اون خجالت بکشه از کارش نه اون یه کاری کنه تو اذیت بشی از خودت بودن 

همسرم بچه ها رو نمی‌ده میگه براشون پرستار میگیرمخودش بمن گفته من تا ابد همینطور زندگی میکنم میخوای ب ...

مگه الکیه فرزند تا هفت سالگی حضانتش با مادره من خودم خونه بابام هستم سه تا بچههام هم پیشم نیست اما در خواست دادم من خیلی زجر تو خونه اون نامرد کشیدم یعنی برا خونش تشنه ام اما فقط صبر میکنم به اتیششش میکشم درکت میکنم خیلی سخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگتر نداره ؟ مادری کسی؟که باهاش حرف بزنن؟

باباشم مثل خودش الانم خانوادشم ول کرده رفته مامانش که نمیتونه باهاش حرف بزنه چون یبار با خواهر و مادرش افتاده دعوا

میدونی چیه منم نیاز به توجه و محبت دارم من بعد زایمان یهو این اتفاق برام روشن شد خیلی بهم سخت گذشته ...

اسی منم تجربه خیانت از طرف شوهرم دارم هم جنسی هم همه جوره الان با گذشت ۵سال بازم دردش باهامه بازم شبا خواب میبینم از خواب که بیدارم میشم تپش قلب و سر درد منو میکشه .

باز تو خوبه شوهرت با دختر مجرده با دختر غریبه هست .من شوهرم با زن های متاهل بود زن هایی که دوست خانوادگیمون بودن .زن هایی که همسایه ام بودن .هم محلی هام بودن .خونه مجردی داشت .بارداری اولم بود اونقد کتک میخوردم همه جای بدنم سیاه و کبود میشد .دخترم یک ماهش بود شیر بهش میدادم چنان با موهای سرم از زمین بلندم کرد که تمام موهام کنده شد و دخترم زار زار گریه میکرد تو بغلم .سر بارداری دومم بچم پسر بود تو حیاط چنان لگد میزد بهم که میگفتم الانست بمیرم موهامو میکشید تا خونه میبردم .ولی بخاطر بچه هام موندم الان خودش پشیمون شده برگشته ولی من دیگه مث قبل خوشم ازش نمیاد و دوسشندارم .اگر بهت بگم چه بلاهایی سر من اومده دیگه دردخودت یادت میره و تسکین پیدا میکنی .بخاطر بچه هات بخاطر بی کسی اونا بمون جایی هم نرو .

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست

اصلا نمیگم تو این زندگی سمی بمون   با بچهات برو   کلانتری  برو شورای حل اختلاف با بچهات بگو هزینه بچهامو ازش بگیرین   و  هزینه  یه سر پناه  و اینکه تعهد  بده سمت من نیاد  دیگه نبینمش  یا چ بهتر ک طلاقمو بده       

ببین هررررر کاااارررر میکنی    بچهار ول نکن نزار  بحاطر  افسردگی تو و پست فطرتی اون حیوون  این دوتا   سیاه بخت بشن    تو یه مادری     بچهات ب پدرشون امیدی ندارن    فقط تو رو دارن   تو ب بچهات رحم نمیکنی از خدا رحم نخواه 

این که با کسی رابطه داره دیگه پیشت نمیخوابه بهتره،دوستم شوهرش یه زنه دیگه گرفته بود میومد پیش اینم م ...

نه اونم ازم رابطه میخواد من نمیدم چون حس بد بهم دست میده 

پدرشوهر داری؟یا کسی که شوهرت ازش حرف شنوی داشته باشه؟

گفتم پدرشوهرم همینطور بی مسیولیت بود بچه ها رو ول کردو از مادرشوهر و جدا شد دقیقا همین خصوصیاتمو همسرم ازش به ارث برده

مهریه ام یه سکه ست و اینکه گفته زمانی سکه اجرا میزاری که همون لحظه بری از اینجا

اصلا به حرفا و تهدیداش توجه نکن 

زندگی رو تو ساختی ول کنی بری شازده خانوم تشریف بیاره؟؟؟؟

این حال شما نشون میده که هنوز دوستش داری 

به خاطر خودتو و بچه هات زندگی کن زندگی کلی رو میگما منطورم زندگی مشترک نیست من جای شما نیستم صلاح خودتو بهتر میدونی عزیزم

ولی الان که گفتی گفته وقتی سکه اجرا گذاشتی باید بری میگم کلا به حرفها و دستوراتی که میده اهمیت نده

اره مستاجریم همیشه سبا ساعت چهار میومد چند ماه پیشا منم یه شب درو قفل کردم هر چقدر زنگ زد درو باز نک ...

من میگم این آخرش پشیمون میشه و به دست پات میفته فقط اگه اوند مثلا یه سال دیگه دوسال دیگه ، دیگه بچه نیاری