2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 156691 بازدید | 1365 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون بیرون پره از زنای مطلقه ای که با همین حرفا جداشدن حاضرن هرچی پول دارن بدن اما خانواده داشته باشن ...

بله و پره از خانمایی که جدا شدن و زندگی صدها برابر بهتر پیدا کردن

خدانگهدار

کارشناسی اما تا حالا کار نکردم

خب پس تحصیلات دانشگاهی داری خداروشکر

حتما دنبال کار باش میدونم شروعش سخته ولی مطمئن باش بعد شاغل شدن حالت بهتر میشه و با ذهن بازتر تصمیم میگیری

چون اون موقع دیگه نیازی به همسرت نداری

هر وقت هم شرایط روحیش رو داشتی حتما برای ارشد اقدام کن

عزیزم چقدر حالتو خوب درک میکنم منم همین شب و روزا رو سپری کردم با یه نوزاد شیر خوار با دو تا بچه نه و چهار ساله  ولی شوهر من گردن نمیگیره که هنوز در رابطه است 

بزار بره به درک اگه خونه رو ازت نمیگیره رهاش کن بره فقط بهش بگو گورتو گم کن دیگه حق پا گذاشتن تو خونه رو نداری خرج بچه هاتم بده

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
و چه خوب آینده منو به چشمام آوردی دقیقا منم همینو میگم که اگه کاری نکنم میشم یکی مثل مادرشوهرت اونم ...

واقعا متاسفم ایشالا خدا برات بسازه 

تاپیکت خوندم خ ترسیدم منم به شوهرم شک دارم یه سری چیزا ازش دیدم ولی مطمئن نیستم از طرفی از جدایی و تنهایی بعدشم میترسم میخوام بچه دارشم شاید زندگیم بهتر بشه که الان ته دلم خالی شدکه اگه بعدا همه حقیقتو بفهمم چی ؟ میشه بگی شوهرت از اول باهات چجور بوده ؟ تو این یه سال و چند ماه رفتارش چجوری شد شما شک کردی ؟

بچهاتو نزار هر کار میکنی   به بچه هات رحم کن      از تو بدبختر میشن   هر جا میری با بچهات برو   اصلا با بچهات برو کلانتری شکایت کن   بگو خیانت میکنه منو بیرون میکنه  دست بزن داره  میفرستنت شورای حل اختلاف   از بچهات نگزر 

مردای این دوره همه اشغال هستن  یا اشغال میشن   با فسادی ک تو جانعه   ریخته    

ببین از بچهات   بگذری   خدار خوش نمیاد اه همون بچه ها بدبخترتون میکنه  

نکن    افسردکی گرفتی باید بری دکتر  ک بخوتی  حال خودتو دوباره پیدا کنی  

اون ادم  ارزشی نداره ک بخاطر اون بچهاتو  رنج بدی از دوریت گریه کنن  یا خدای نکرده بلای سرشون بیاد    هر جا میری بچهاتم ببر 

دوست عزیزبه نظرت این خانواده ی خوبه؟ همسری که انقدر راحت از بچه ها و خانمش میگذره و جلوی بچه ی خردسا ...

چقدر خوب صحبت میکنین و ماجرا رو شرح میدین هر موندنی به نفع آدم نیست بعضی وقتا رفتن به نفعته البته عقلانی رفتن 

سلاممنم چند ماه پیش توی زندگیم یه اتفاق وحشتناک افتاد شوهرم کاری باهام کرد که از خیانت بدتر و وحشتنا ...

من خودم مرگ عزیزترین آدمای زندگیمو دیدم اما بخدا درد خیانت حتی از اونا هم بدتر و سوزنده تر بوده