2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90184 بازدید | 960 پست
عزیزم تو روخدا بمون بالاسر بچه هات تنهاشون نذار بخدا دختر پنج ساله دورازجون دق میکنه بی مادر ،،،اون ...

فقط دعا میکنم که هزار برابر دردی که به جونم انداخته سر هردوشون بیاد مالی که از من گرفته و بهم نداده هزار برابرش و از دست بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درنظرت نرم!؟شاید دنیای بیرون بهتر از اینجا باشه!!!؟شاید خدا میگه یه حرکتی کن تا من آرامش ازدست رفته ...

بیرون هیچ خبر نیس 

رواتپزشک رو برو لطفا یه تیکه شده حتی وسایل خونه بفروش و برو 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
چه جامعه آیی دارم که همه ش دست مرداست بیچاره ما زنها

اره من تازه شوهرمم خیانت کرده بود میخوای بری عجله نکن وقت برا رفتن هست ، یوقت ک شوهرت نیست برو جلو در خونه درو ببند زنگ بزن کلانتری با گریه بگو شوهرم بیزونم کزده بعد یارو میاد یه چیزی مینویسه بعدش میگه بیا کلانتری اونجا نامرو بگیر و برو 

تو نه غمی بدانمت💔نه نامه ای بخوانمت🖤

ن مثلا اگ دادگاهی بشید خدای نکرده زنی ک خونه اش رو ترک کرده مقصر میشه. بخاطر بچه های قشنگت بشین

ببین چقدر بدبختیم که حتی بریم هم مواخذه میشیم آخه اگه خوش بودم چرا میرفتم اخه

فقط دعا میکنم که هزار برابر دردی که به جونم انداخته سر هردوشون بیاد مالی که از من گرفته و بهم نداده ...

ببین اصلا راه حل زندگی تو با رفتن و پلیس و دادگاه و کلانتری و این کارا نیست . الان عزیزم اوناکه خانواده پشتشونه فکرکردی بادوتا بچه بعد طلاق خبریه؟

الان مجرداش ازدواج نمیکنن سرگرونی

بمون تو خونت

باید از درون خودت رو بسازی 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

ببین چقدر بدبختیم که حتی بریم هم مواخذه میشیم آخه اگه خوش بودم چرا میرفتم اخه

میدونم خوش نیستی گلم و داری بدترین عذابی ک یک زن میتونه داشته باشه رو تجربه و تحمل میکنی. تا الان رابطتت با شوهرت جتوری بوده؟ اگ خیلی پیگیرش بودی یا صحبت میکردی باهاش یه مدت بی محلی کن بهش 

۷ سال خواننده خاموش بودم
فقط دعا میکنم که هزار برابر دردی که به جونم انداخته سر هردوشون بیاد مالی که از من گرفته و بهم نداده ...

خواهر قشنگم ب خاطر این دو طفل معصوم تحمل کن باور کن خدا پاداشش رو بهت میده و اون دوتا بی شرف رو هم ب خاک سیاه مینشونه یکم دیگه صبر کن

به بچه هات فکر کن خودت که سرپناهی نداری درامد نداری فکرکن ازبچه هات دور بشی فکر و خیالشون بیچارت میکنه ‌

بابت یه لقمه نونت باید بدوی

بمون توهمون خونه

باید سعی کنی خودت زندگیت و روانت رو درست کنی

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

خودت امکان بیرون رفتن از خونه رو نداری؟

چرا دارم اون اصلا براش مهم نیست کجام چیکار میکنم عملا اگه بهش خیانتم کنم اصلا نمی‌فهمه فقط منو می‌شناسه که همچین کاری نمیکنم.... آخه بچه کوچیک دارم شرایط تعقیب ندارم

باید اونقدر ارامش پیدا کنی توخونه بابچه هات بازی کحید تلویزیون روشن کن فیلم بزار خوراکی درست کن پفیلا تخمه چیپس بیاربابچه هات بخورید شاد باشید بگید بخندید اون مرد میفهمه اون زندگی دوم بامواد و کثافت هیچی نیست باور کن برد با توئه تواون زندگی 

فقط خسته نشو

این جذابیت براش کوتاه و جدیده بعد پشیمون میشه 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

اون الان بچه هاش بزرگترشدن توباشگاه بادوتاازدوستاش کافه زدن درآمدشونم خوبه حتی باورت میشه شوهرش برگش ...

اره ما همیشه تو جنگیم من همش بهش فحش میدم چون خیلی دلشکسته ام چون وقتش برای من نیست چون حرف زدنش برای من نیست و حسن میگه هیچوقت خوب نمیشه

انقد دنیا بد شده اون زنی که تو میگی خیلی بد جنسه و رو شوهرت نفوذ داره یکم شاید بچه هارو قبول کنه بعد ...

اره خودمم بی مادری کشیدم می‌دونم مادرنداشتن یعنی چی باز حداقل من بزرگ بودم 

بخدا آدما از مادر یتیم میشن نه پدر ...پدر زن بگیره میشه ناپدری

اره ما همیشه تو جنگیم من همش بهش فحش میدم چون خیلی دلشکسته ام چون وقتش برای من نیست چون حرف زدنش برا ...

خب با همین فحش دادنها بدخلقی ها از خودت روندیش

باید تغییر بدی اخلاقتو

حالا طلاهاتو رفته . هرکاری ام کرد 

رفیق باز شب نیادخونه 

الان تو باید با تغییر اخلاقت زندگیتو تغییر بدی گلم

با داد بیداد بدخلقی فحش فقط میدیش دست اون زنک 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋