قرار بود جهازمو بفروشم اما نمیدونم چرا دیگه حتی فروش یا نفروختنشم برام مهم نیست قبلاً شوهرم در هفته دو شب خونه نبود و الان مدتیه که شاید دو شب خونه باشه بودنش هم مثل نبودنشه چون بمن و بچه ها توجهی نداره ...جایی برای رفتن ندارم اما ساکمو آماده کردم و فردا میرم برام دعا کنین جهازمم مثل تموم چیزایی که این مدت ازم گرفت مال خودش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درنظرت نرم!؟شاید دنیای بیرون بهتر از اینجا باشه!!!؟شاید خدا میگه یه حرکتی کن تا من آرامش ازدست رفته ...
بیرون هیچ خبر نیس
رواتپزشک رو برو لطفا یه تیکه شده حتی وسایل خونه بفروش و برو
خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ *** گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
ببین چقدر بدبختیم که حتی بریم هم مواخذه میشیم آخه اگه خوش بودم چرا میرفتم اخه
میدونم خوش نیستی گلم و داری بدترین عذابی ک یک زن میتونه داشته باشه رو تجربه و تحمل میکنی. تا الان رابطتت با شوهرت جتوری بوده؟ اگ خیلی پیگیرش بودی یا صحبت میکردی باهاش یه مدت بی محلی کن بهش