2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 174200 بازدید | 1485 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه جز اسمش چیزی ازش نمی‌دونم خودش میگه طرف می‌دونه زن و بچه دارم اما چون خیلی دروغگو همسرم شک دارم ب ...

خدا لعنت اینجور زنا کنه... خدا از روزمین برشون داره زندگی مردم خراب میکنن. نه عزیزم زنه قشنگ میدونه زن وبچه داره مگه خره..

هم شوهرت چوبش میخوره هم زنه

اگه این زنای کثیف پا نمیدادن راه خیانت رو این مردای هرزه بسته میشد.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

اون برنمی‌گرده اون بمن حرفای خیلی زشتی زده در حالی که هر چی نباشه من زنشم برگشته منو حواله این مردو ...

وای شوهرت میگه؟ یاخدا این دیگه واقعا ته بی غیرتیه.خدا نگذره ازشون

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

نمیشه فکر کنی اصلا وجود نداره؟

یعنی کلا فکر کنی نیست

حداقل تا وقتی که شرایط اینه؟

فکر کن دره دیواره تلویزیونه

به هر حال حداقل خونه داری کنار بچه هایی

از تو خیابون موندن و اینکه بچه ها رو بذاری بری بهتر نیست؟

البته هیچ کس جای شما نیست که بفهمه چی کشیدی

نمیشه به 123 زنگ بزنی؟ یا مشاور انلاین؟

🌷

این چه تصمیمیه دختر خوب؟؟ اینکه در رنجی و اذیت میشی قابل درکه، رنجت باعث شده عقلانیتت مختل بشه، از یه روانشناس تلفنی مشاوره بگیر، تصمیم منطقی بگیر، نه خودت رو تباه کنی نه بچه هاتو، هر دردی یه درمونی داره اگه عقل خودت توی این زمان قد نمیده مشکلتو حل کنی از یکی دیگه کمک بگیر دوتا بچه داری...

یبار سر کتاب باز کردم که گفت شوهرتو دعای سنگینی کردن میخوای باطل کنی قیمتش دوتومن بود منم نداشتم بیخ ...

اگه واقعا ته دلت به دعا و طلسم اعتقاد داری که درخاستمو قبول کن .ولی اگه اعتقاد نداری بیخود پولتو نده تو این کار .چون اعتقاد نداشته باشه هیچ فایده ای نداره حتی اگه بهترین دعا رو بگیری .خلاصه اینکه من استان گلستان هستم یه خانم سید هست کارش معرکس. اگه واقعا اعتقاد داری .نگران پولش نباش .خودم میدم هر چی بشه .فقط تنها نیا یه همراه با خودت ور دار بیا استان گلستان .من خودم سفارشت میکنم کارت انجام بشه و اگرم نخاستی آدرسشو میدم خودت برو .فقط اگه اعتقاد داری بیا. نداری نیا ...من به وجود دعا و طلسم اعتقاد دارم شدیدا .چوم حدود ۱۰ ساله طلسمم کرده بود.توام دلتو صاف کن و بیا .امتحانش ضرر نداره 🥲🥲🥲    

وسیله هاتو خورد خورد برقیارو بفروش تو دیوار یا سمساری همه رو یکجا نفروش یکم پول جور کن برا خودت از پدرت نمیتونی قرض بگیری؟

یه چند روز برو مسافر خونه ای جایی ببین وقتی نتونه از پس دوتا بچه بربیاد چجوری به گه خوردن میفته 

یبار سر کتاب باز کردم که گفت شوهرتو دعای سنگینی کردن میخوای باطل کنی قیمتش دوتومن بود منم نداشتم بیخ ...

واقعا دنبال طلسم و دعا نرو اینجا کسی آدرس داد مواظب باش نری چون خانومی اینجا به پیشنهاد کسی رفته به آدرسی و بهش تجاوز شده