2777
2789
عنوان

شما پشیمون نیستید بچه آوردید

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 65 پست

من پشیمون نیستم تلاشی که میکنیم بخاطر بچه ست

بزرگترین سرمایه و دارایی زندگیمونه

بعضی وقتا اعصاب نمیذاره برامون ولی دلیل نمیشه بگم پشیمونم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

نه اصلن پشیمون نیستم

اگر صدبار دیگه حق انتخاب داشته باشم بازم انتخابم همینه

زندگی بدون بچها برام معنایی نداره

بهم انگیزه و امید میدند

هرچقدر سختی و گرفتاری و رسیدگی و مسولیت داشته باشن.ولی در کنارش صدبرابر شیرینی و حس خوب دارن که.

که این حس رو تو چیزی دیگه ایی نمیشه پیدا کرد

تا جاییکه بتونم ساپورت مالی و عاطفیشون میکنم

که نه فقط تو دنیا که تو اون دنیا هم سربلندم کنند ان شاالله

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از نیوردنش گاهی اوقات پشیمون میشمموقع ازدواج خودم شرط کردم بچه نمیخوام، حالا گاهی میگم یه دونه ه ...

خب بیار،

وحود بچه معنای دیگه ای به زندگی میده.

درسته بعضیا بارداری سختی دارند، زایمان سخته، شب بیداری و...داره، ولی همش میگذره. و اون چیزی که میمونه و پایدار هست وجود نازنین بچه ات و عشق هست

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
حالا از خیانت و اعتیاد بهتره باهاش کنار بیا اگه اهل زندگیه

میخام بگم یه خونه جدا بگیره منو بچه هام جدا بریم اون و مامانش هم تو همون خونه زندگی کنن... وضعیت بدی دارم چاره ای جز اینم ندارم

جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔

خیلیا پشیمونن ولی بخاطر ناشکری نکردن و عذاب وجدان نگرفتن میگن پشیمون نیستم

کی میگه خیلیا همین خیلیا نازا بودن میومدن تاپیک میزدن دیگه یه دونه لازمه من با اینکه انواع مشکلات دارم ولی دخترم‌ماشاالله انقد شیرینه مگه میشه حرات کرد پشیمون شد ازش 

من دوتا دارم و خدا رو شکر بابت هدیه هایی که بهم داده

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
خیلیا پشیمونن ولی بخاطر ناشکری نکردن و عذاب وجدان نگرفتن میگن پشیمون نیستم

من تو بذترین شرایط روحی روانی خداخاسته حامله شدم

الان گاهی از غصه توان راه رفتن ندارم ولی جونم میره برا بچم

براش کم نمیزارم

انقد شیرین و عزیزه برام که حتی زبونم نمیچرخه بگم چرا خدا بهم داد یا پشیمونم یا هرچیزی

تازه تا قبل بچه دار شدن خیلی تاکید داشتم شرایط ندارین بچه رو بندازین

ال کنین بل کنین

الان ده تام خداخاسته باردارشم جرات نمیکنم سقط کنم

نه اصلا 

هدیه الهی هستن که بهمون بخشیده خدا رو شکر میکنم و مایه امید و دلخوشیمون هستند 

دو تا دارم یکی هم تو راهه

خدا به هر کس دوست داره ببخشه 🤲

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

پسرم یه سال و نیمه هست گاهی خسته میشم ولی نه از اینکه از مردی که عاشقش هستم مادر شدم خداروشکر

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
کی میگه خیلیا همین خیلیا نازا بودن میومدن تاپیک میزدن دیگه یه دونه لازمه من با اینکه انواع مشکلات دا ...

اینکه بچه شیرینه درسته ولی بچه ها فقط تا کوچولن شیرینن بعدش دیگه فقط دردسرن. بنظرمن یا نباید بچه دارشد یا باید۲_۳تا آورد چون تک فرزندیم برا اون بچه خوب نیست

🦋

چی بگم والا ، دو راهیه سختیه، ولی بیشتر به سمت اوردنش متمایلم الان

توکل کن به خدا

نگران هیچی نباش

نه ولی به هرکی رسیدم از بچه داری نالیده😶

آها از اون لحاظ😂

بچه داری سخته و حوصله میخواد 

ولی واقعا بعصیا پشیمون نیستن فقط خستن

من خودم بدون کمک دو تا بچه دارم بزرگ میکنم،حتی یه نفرو ندارم نیم ساعت بچه هامو نگه داره،از لحاظ روحی واقعا فرسایشیه برای یه مادر

از داشتنشون پشیمون نیستم ولی مینالم🤪

اینکه بچه شیرینه درسته ولی بچه ها فقط تا کوچولن شیرینن بعدش دیگه فقط دردسرن. بنظرمن یا نباید بچه دار ...

میدونم ولی نباید به دردسر فکر‌کنیم خیلیا بزرگ‌شدن بهتر از قبل بچه‌که همیشه شیرینه باید خیلی دیدمون خوب باشه و فرزند بیشتر‌بستگی به شرایط داره