2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 175337 بازدید | 1502 پست
گفتم پدرم قبول نمیکنه برم چون زن بابا دارم و من یه اخلاقی دارم دوسندارم برم جایی که منو نخوان و یجور ...

هیجابرات بهترازهمین خونه نیست بمون مادریتو کن اگر بخاطر طلاها فحش میدادی داد میزدی خودتم مقصری 

باید خودتو تغییر بدی زندگیتو خوب بکنی

جذبت میشه

پشیمون میشه 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم الان تو خونه خودتی تا صب بیدار بودی منم خونه خودم نیستم بازم شب بیداری اینجور بهت بگم کاش ...

من همش فکر میکنم با رفتن تلنگری میشه که شوهرم درک کنه وقتی خونه نیست و پی عشق و حالشو من مفت خور نبودم و بچه ها رو ترو خشک میکردم و همش میگم بعد من کی میاد برای بچه ها پرستاری کنه آخه پولش کجا بود حس میکنم پشیمون سه حداقل یه تصمیمی برای من بگیره که از اینهمه دردم بکاهه

هیجابرات بهترازهمین خونه نیست بمون مادریتو کن اگر بخاطر طلاها فحش میدادی داد میزدی خودتم مقصری باید ...

الان بحث جذب شدن درست نیست به نظرم

این خانم باید کاملا از همچین آدم بی مسئولیت و خودخواهی قطع امید کنه و به فکر خودش باشه

اگر شاغل بشه یا ادامه تحصیل بده اون زمانه که دیگه همسرش در حدش نیست و این خانمه که رهاش میکنه

برای ادامه تحصیل و شاغل شدنم باید از همسرش قطع امید کنه و بفهمه فقط خودش میتونه خودشو نجات بده

مهریه ام یه سکه ست و اینکه گفته زمانی سکه اجرا میزاری که همون لحظه بری از اینجا

به گفتن اون نیست مهریه حقزنه مهریه ات رو بزار اجرا اگه از خونه بیرونت کرد مامور بیار ثبت کنه که عدم تمکین نزنه برات

بچه شش ماهه تو این داستان چیکار می‌کنه ؟قطعا صد درصد با شوهرت مشکل داشتی و حاملش شدی یک شبه بعد زایم ...

تروخدا وقتی چیزی نمی‌دونین قضاوت نکنین تو کامنت دوستان که سوال شد توضیح دادم شوهر من قبل مهر پارسال تو شغل دیگه ایی بود و من خودمون بچه می‌خواستیم چون زندگیمون واقعا خوب بود یا حداقل من اینطور فکر میکردم چون حرکت بدی نداشت تا وقتی که وارد شغل جدیدش شد کلا عوض شد...من احمق نبودم که وقتی زندگیم مشکل داره یکیو وارد بدبختیام کنم 

اره ولش مهم نباشه من خداروشکر هیچوقت به این فکر نکردم وای اون زن چی داشت شوهرم اینکارو باهم کردنم فق ...

دقیقا .اسی بعصی کاربرا خوب صحبت میکنن .شما فعلا بی خیال طلاق شو ،،،به خودت طبق معمول برس ،وقتی میاد خونه لصلا عصبی نباش .با بچه ها خودتو سرگرم کن باهم بازی کنین بخندین .تا وقتی تورو عصبی و ناراحت ببینه خیالش راحته که تو داری حرص و جوش زندگی و شوهر و بچه هارو میزنی .ولی دقتی ارامشتو خوشحالیتو بیخیالیتو ببینه یواش یواش ترس به دلش میفته.ببین اگه میتوتی کار در منزل پیدا کن حتی با حقوق کم .تحصیلاتت چیه ؟

بچه شش ماهه تو این داستان چیکار می‌کنه ؟قطعا صد درصد با شوهرت مشکل داشتی و حاملش شدی یک شبه بعد زایم ...

بعدم من بعد زایمان تازه فهمیدم بهم خیانت شده قبلش خیانت میکرد و من نفهمیدم 

شما سعی کن اول روان خودتو درست کنی ارامش کسب کنی بعد محیط خونتو گرم کنی بابچه هات وقتی اون هست تلویز ...

اخه اصلا کنار مانیست وقتی خونه هست تو اتاق در بسته داره چت می‌کنه باهاش یا تلفنی حرف میزنه

مگه نمیگی خونه نمیاد.ولش کن کجابری بچهات چی میشن فکرکن مرده باید ازش متنفر شده باشی.چرا زانوی غم بغل گرفتی توباید کاری کنی معذرت میخام ک و ن ش بسوزه.شاد باش سرزندع باش اهنگ شاد گوش بده خودتو. ب بچهات مشغول کن برو بیرون پیادع رویی کن برو پارک نمیگم همه اینا خوبه.ولی باعث میشه کمتر ناراحت باشی باغصه خوردن فقط نشون میدی ک چقد مهمه برات واون تورو ضعیف میبینه ک ون لقش رفت دنبال لیاقتش 

ج ن د ع چو ج ن دع بیند خوشش آید ببخشید🙈

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه، صبر کن! 🙂👌🏿️توقَرارنیس‌بِه‌همه‌چیزوهَمه‌کَس‌[اَهمیت‌]بدی!