2777
2789
عنوان

درامدتون کجا می‌ره

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 69 پست
مصرف میوه مون به شددددددددت بالاس شوینده انقدری نه. تهش ماهی 1 تومن

واقعیتش میوه گرون شده خیلی خیلی خیلی کمتر میخریم 

قبلا بیشتر از نیازمونم میخریدم میشد ۲۰۰/۳۰۰/۴۰۰ الان دو سه قلم میشه دو تومن 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

راستی عزیزم پرسیدی غذاشون رو از کجا میخرم... والله یه آقایی بود قبلنا تو اینستاگرام به نام کوروش کت ...

پیجشو بفرس برام لدفا😍

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا همینه خرجمناهار سرکار میدن بجز جمعه ها یدونه شام تو خونه ام و خرجش بامنهاونم تک نفر زیاد نمیشه ...

خیلی عالیه پس انداز کن کلی پیشرفت می‌کنی😍

ای خدا شما فرشته نجات اون حیوونکی شدین 🥲پودل که نمکه خالصه ژرمن هم خیلی باهوشه دوس دارم خداخفظشون ک ...

قربونت برم عشقم

راستش منم معتقد نبودم اما خب قدیمیا خیلی معتقدن و بابام هم خب بهرحال قدیمیه باورت میشه جمعه گذشته هاپوها رو برد شست خودش اومد سشوار کشید و شب که اومد صاحبکارش بهش ۷ تومن پاداش داده بود و حقوقش هم زودتر از موعد واریز کرده بود و بابام میگفت به این مخلوقات بی گناه خدا رسیدگی کردم خدا هم روزی اونا و ما رو رسوند...بابام میگه مطمئن باش یه نوازش که بکنی یه لقمه آب و غذا که میدی و میخورن برامون دعا میکنن چون حیوونا خیلی قدردان هستن و خدا هم دل این فرشته های کوچولو رو نمیشکنه و دعاشون رو مستجاب میکنه 

آخ که از مهریونیشون من چی بگم؟ مادرم که ۸ سال پیش فوت کرد به خدا طوسی (گربه مون) تا مدتی افسردگی گرفت مدام دنبال مامانم می گشت... دیشب تا غروب خونه نبودم همین که برگشتم خونه کلید و انداختم بخدا این حیوونا داشتن از خوشحالی پرواز میکردن 

الانم تونی 🐕و طوسی🐈 کنارم خوابیدن و تونی داره خروپف میکنه😆😆😆😆😆 نازی🐶 هم توی نشسته جلوی پنجره داره کوچه رو دید میزنه😂😂😂

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
خیلی عالیه پس انداز کن کلی پیشرفت می‌کنی😍

خیلی ممنون

با این وضع اقتصادی نمیدونم میشه پیش رفت کرد یا ن هر روز گرون تر از دیروز

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

پیجشو بفرس برام لدفا😍

نمیدونم الانم هست یا نه چون دو سالی میشه که اینستا رو دیس اکتیو کردم اما اگه درست یادم باشه آی دی پیچش این بود 

Kourosh_cat food 

یه آقایی بود که ریش بلند داشت و کلاه کپ میذاشت (از این استایلای هنری داشت) حالا شما یه سرچ بزن ببین پیداش میکنی یا نه گلم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
آره بخدا قیمتا عجیب غریبن یه کرم مرطوب کننده ایرانی ساده ۳۸۰ هزار تومنبابا مایع ظرفشویی شده ۱۲۰ هزار ...

انگار فقط من سختی نمیکشم همه مون تو فشاریم 🥲

به قبل فکر میکنم (یکی دو سال پیش) من اصلا غذا درست نمی‌کردم شوهرم می‌خرید یا همش کافه و رستوران بودیم الان اخرین باری که رفتم فرخزادو یادم نمیاد تفریحات عادیمون تبدیل شده به چیزای لاکچری جرات نمیکنم فکر کنم بهشون 

اخه مگه چند بار جوونم که شب از فکر فشار اقتصادی خوابم نبره

دوست عزیز و ندیده ی من...واقعا خوشحال شدم از آشنایی و همصحبتی با شما...واقعاً از نظر من کسایی که به حیوونا علاقه مند هستم خیلی آدم حسابی هستن دقیقا مثل خود شما

راستش تو نینی سایت زیاد از پت هام حرفی نمیزنم چون هر وقت راجع بهشون حرفی زدم ولی اومدن دلم رو شکوندن که اینا چیه نگه میداری نحس هستن، مگه تو اروپا و آمریکایی هستی؟ حیوون نگه داشتن مال غربی هاست چه میدونم کثیفن فلانن بهمانن و خلاصه اینقدر میپرن به آدم که اصلا پشیمون میشی از حرف زدن 

ولی الان دیدم شما راجع به هزینه های سگتون صحبت کردید منم گفتم راجع به عشقای کوچولوم 

راستی عزیزم اسم هاپو جان شما چیه؟

قربونت برم عشقمراستش منم معتقد نبودم اما خب قدیمیا خیلی معتقدن و بابام هم خب بهرحال قدیمیه باورت میش ...

خدانکنه نازنازی 

وای چقدر خووووب خداروشکر (ذوق)

اون بیشتر از من محبت میکنه خیلی لوس و بغلیه و شیطون یه کارایی میکنه ادم میمونه ذات حییونا خیلی بهتر از یسری ادماس نه ازت توقعی دارن نه ازارت میدن فقط بلدن دوست داشته باشن

من کنسرو خریده بودم برا کوکیم نخورد بردم دادم به سگ و گربه های پارک انقد کیف داد یسری با یه گربه حرف زدم انقد خودشو پیچید به پام قبل اینکه غذا خشک بدم بهش 

واقعا عاشقشونم الان جز سگ خودم غذا برا اونام باید بخرم 

نمیدونم الانم هست یا نه چون دو سالی میشه که اینستا رو دیس اکتیو کردم اما اگه درست یادم باشه آی دی پی ...

مرسی عزیزم

انگار فقط من سختی نمیکشم همه مون تو فشاریم 🥲به قبل فکر میکنم (یکی دو سال پیش) من اصلا غذا درست نمی‌ ...

آره بخدا منم یادمه همیشه از رستوران غذا دلیوری میکردم یا هر وقت تهران میومدم (ما شهرستان زندگی میکنیم اما اصالتاً تهرانی هستم به همین دلیل هر دو ماه یک بار تهران میومدم)  همش میرفتم فرحزاد یا بام لند یا مشتری ثابت یه رستوران فست فود آریاشهر بودم اما الان دیگه کم میام تهران چون بلیط هواپیما خیلی گرون شده و وقتی هم بیام دیگه زیاد نمیرم کافه و رستوران و...یا کافه که مثلا دانشجو بودم یا یه تایمی شاغل بودم همیشه با دوستام می رفتیم و صبح به صبح که میرفتم سرکار از کافه محلمون قهوه و صبحونه میخریدم اما الان اصلا نمیرسه به این خرجا ...دلم برای بابام میسوزه الان باید بازنشسته باشه اما طفلک به سختی کار میکنه 

بازم الهی شکر...کسی رو دیدم که میگفت کاش میشد قورمه سبزی و زرشک پلو با مرغ درست میکردم میخوردم یعنی از ساده ترین غذاها هم محروم بود بازم خدا رو شکر لااقل مثل خیلیای دیگه نیستیم ولی خب بهرحال نمیشه غم دیگران رو هم نخورد به خدا خیلی برای بعضی از هموطنامون غصه میخورم

دوست عزیز و ندیده ی من...واقعا خوشحال شدم از آشنایی و همصحبتی با شما...واقعاً از نظر من کسایی که به ...

فداتشم منم همینطور 

اینجا این شکلیه ولی جامعه واقعی خیلی بهتره هر موقع بیرون رفتم یکی یه ریکشن مثبت به کوچولوم داده اما اینجا فقط یبار تاپیک زدم غذا بپرسم چنان عقده پراکنی کردن و شخصیت زشت و ذات کثیفشونو نشون دادن که نگو ... ولی من چون میدونم اینا چه زوال عقلیای بی لول ای هستن حرص نمیخورم

اینا همونایین که به اهنگ میگن نوار (اگه پربازدیدترینه رو دیده باشی) دنبال دعانویس و کوبوندن بقیه ان توقعی ازشون نداشته باش واقعا اکثرشون متحجرن

خدانکنه نازنازی وای چقدر خووووب خداروشکر (ذوق)اون بیشتر از من محبت میکنه خیلی لوس و بغلیه و شیطون یه ...

وای وای من که شدم مامان گربه های محل...همه گربه ها باهام آشنا هستن چون هر شب براشون آب و غذا میذارم ولی طفلیا جرات ندارن بیان تو تراس و حیاطمون چون تونی و نازی بیچاره ها رو میترسونن 

ولی خیلی حس خوبی داره و محبت کردن و غذا دادن به حیوونای بی پناه💝💝😻🐕🐈🐶😻 

یه جمله معروف تو اینستا هست که میگه سگ ها در طول زندگیشون فقط یک بار دل ما رو میشکنن اونم وقتی که قلب کوچیکشون از حرکت می ایسته 

بخدا اینا خیلی هوش عاطفیشون بالاست تا خودت با حیوونی زندگی نکنی نمیتونی بفهمی چقدر مهربون و باشعورن😍😍😍 واسه همین خیلیا آدمایی مثل شما و من رو درک نمیکنن

ببخشید عزیزم خیلی پرحرفی کردم شرمنده 

هاپوی قشنگتون رو از طرف من یه ماچ گنده بکنید🐶😆😍😍😍 شب خیلی خوشی رو براتون آرزو میکنم 😘😘😘😙😙😙

قربونت برم عشقمراستش منم معتقد نبودم اما خب قدیمیا خیلی معتقدن و بابام هم خب بهرحال قدیمیه باورت میش ...

خدا رحمت کنه مامانتو روحش شاد ، بعد میخوان به یه بی ذات فحش بدن میگن حیوون 🤦 اخه کدوم شما اندازه این زبون بسته ها احساس و همدلی دارین